Разкриха нелегална търговия на дрехи в Пазарджик

100

Продължават активните действия на служителите на сектор ”Противодествие на икономическата престъпност” при ОДМВР-Пазарджик по разкриване на случаи на нелегална търговия със стоки, ползващи чужда търговска марка.

Вчера служители на сектора съвместно с представители на Патентно ведомство извършили проверка на търговски обекти в пазарджишкия квартал „Изток”. Така в един магазин, собственост на жител на квартала били открити множество облекла и обувки, продавани без съгласието на притежателя на правата на марката за страната ни, съобщават от пресцентъра на полицията.

От търговския обект били иззети общо 158 броя костюми и 26 чифта обувки. По случая е образувано полицейско производство. Припомняме, че преди седмица екипи от сектора иззеха голямо количество златни накити, търгувани нелегално в магазин, намиращ се в централната част на Пазарджик.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама