Известна моделка излъга, че е трансджендър (СНИМКИ)

51

Кариса Пинкстън, която е един от моделите с най-нетипична красота, излъга че е трансджендър, за да се предпази от хейтърите.

Всичко започва, след като нейна съученичка качва скрийншот от коментар на стената ѝ, чрез който Пинстън казва, че „трансджендър жените не са истински жени“. След този пост Кариса Пинкстън е обвинена в отправяне на трансфобични коментари, съобщава „Дарик“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Elevate 🕊 Only obligation is tell it straight 🙏🏼

Публикация, споделена от Twist! (@twistmodelofficial) на


След обвиненията Кариса Пинкстън написа в социалните мрежи: „Не бях готова да си признания, но днес ме уволниха, а в резултат на коментара ми започнах да получавам смъртни заплахи. Принудена съм да кажа истината. Аз съм трансджендър. Направих нужните промени като малка и днес живея като жена. Това, което написах, отразява вътрешната несигурност, която имам…“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Decisions

Публикация, споделена от Twist! (@twistmodelofficial) на


Но въпросната ѝ съученичка разпитала тук-там и е открила, че Пинкстън е излъгала.

Пред BuzzFeed News момичето разказва, че се е изплашило, заради отправените смъртни заплахи. Да излъже, че е трансджендър е бил единствения начин, чрез който може да покаже, че е съпричастна към тези хора.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама