Едно от шестте деца на Милянкова попадна в „Пирогов“ (СНИМКА)

292

3-годишната дъщеричка на Ирена Милянкова влезе в „Пирогов“ по спешност, стана ясно от самата майка.

Тя написа благодарствен пост в социалните мрежи към спешния екип на болницата за бързото съдействие и внимание. Шестото дете на Милянкова е било прието в неделя в здравното заведение с рана на веждата, но изписано още същия ден,пише trafficnews.bg.

„Благодаря на всички специалисти и служители от „Пирогов“, които въпреки напрежението, под което работят бяха толкова внимателни и търпеливи и съпричастни към пострадалата ми 3-годишна дъщеря“, написа в мрежата признателната майка.

Ирена благодари и на всички, които са се погрижили обстановката в детската клиника да бъде подходяща за деца.

„Дъщеря ми излезе от противошоковата зала с усмивка“, написа манекенката на профила си в Instagram.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Благодаря на всички специалисти и служители от УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“, които въпреки напрежението, под което работят, бяха изключително внимателни, търпеливи и съпричастни към пострадалата ми 3-годишна дъщеря! Благодаря и на всички, които са се погрижили детската клиника в болницата да се превърне в една пъстра и приказна среда! Дъщеря ми излезе от противошокова зала с усмивка! Благодаря ви!

Публикация, споделена от Irena (@irenacholakova) на

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама