Водещи компании представят дигитални иновации на Bulgarian Digital Week 2019

21

Ако сте любител или професионалист в света на дигиталните технологии и искате да научите повече за актуалните тенденции в сферата, то съветваме ви да оставите седмицата между 23.09 и 28.09 свободна от ангажименти.

Причината? На 23 септември в Пловдив ще бъде открито едно от най-големите събития в България, посветено на информационните технологии и телекомуникациите – Bulgarian Digital Week 2019. То е част от седемдесет и петото издание на Международния технически панаир Пловдив, а организаторите са се погрижили да ви предоставят една наистина богата програма, пълна с множество интересни събития, конференции и дискусии.

Какво да очаквате от Bulgarian Digital Week 2019?

В продължение на шест дни, Българската дигитална седмица ще предостави възможност на посетителите да присъстват на 13 конференции, да се срещнат с много опитни и доказани специалисти в сферата, а също и да се насладят на вълнуващо дигитално шоу, където ще бъдат представени иновативни изобретения в сферата на роботиката, виртуалната реалност, компютърните симулации и др. Паралелно с това, ще има изградена специална кариерна зона, където фирми от IT сектора ще търсят нови попълнения за свободните работни позиции, които предлагат.

Централна част в програмата на събитието взема Digital Expo – специализирано изложение, в което български и чуждестранни компании ще вземат участие. Всяка фирма ще има свои собствен щанд, където ще презентира продуктите си, а представителите им ще разкажат повече за технологичните решения, с помощта на които развиват своя бизнес. На изложението ще откриете водещи компании в различни области като: смарт иновации, финтех, интернет услуги, изкуствен интелект, телекомуникации и др.

За никого не е тайна, че новите технологии се превръщат в неизменна част както от нашето ежедневие, така и от бизнес средата, където се явяват сериозно конкурентно предимство. Изложението Digital Expo ще представи нагледно примери за компании, които успешно са поели по пътя на дигиталната трансформация и ще даде повече информация за постигнатите резултати. Съветваме ви да посетите изложението, за да получи както нови знания, така и вдъхновяващи идеи и практични решения за вашия бизнес.

Защо да посетите Bulgarian Digital Week 2019?

Bulgarian Digital Week 2019 предлага страхотни възможности на всички свои посетители. Ако вие имате собствена компания, на това събитие може да научите повече за актуалните дигитални решения, които може да приложите в своя бизнес. Също така, ще имате възможността да се срещнете с водещи специалисти и да създадете полезни контакти. Ако пък вие работите в тази сфера, то със сигурност ще научите полезни неща и ще “сверите часовника си”. Студентите могат да се възползват и от кариерния форум, за да започнат работа в някои от водещите компании в страната. Организаторите са помислили и за децата, за които ще има специални работилници по време на дигиталното шоу!

Както сами можете да прецените, Bulgarian Digital Week 2019 е страхотно събитие, което събира на едно място всички заинтересовани от съвременните технологии. Още една хубава новина е, че посещението на събитието е безплатно . Допълнителна информация може да открите на официалния сайт на Bulgarian Digital Week – https://bdw.bg/.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама