Врачка предсказала на Кристина Димитрова огромна трагедия

355

Певицата Кристина Димитрова навърши преди дни 59 и направи емоционално признание.

Изпълнителката не крие, че е суеверна и предпочете да отложи големия купон за догодина, когато ще навърши 60.

Певицата признава, че е прекарала едно прекрасно лято, по време на което се е справила с един от страховете си. Сега се бори да се справи и с друг—да се отърси от суеверията и вярата в гадателки и ясновидци.

„Тази година бяхме в Лисабон. С Васил сме заедно от 12 години. С единия си страх да летя със самолет се преборих, сега остана другият—да не вярвам във врачки”, споделя певицата пред „България днес”.

Убеждението ѝ, че врачките наистина умеят да предсказват се заражда през 1990 година, след като губи дете по време на турне в Алжир. Това се случило, след като врачка ѝ предсказала с абсолютна точност драмата.

За съжаление, да открие истинска гадателка сред измамничките станало все по-трудно и напоследък певицата е направо разочарована.

„Това ме промени и почнах да вярвам. После обаче нещата се промениха”, споделя Кристина към днешна дата. Все пак изпълнителката е родила по-късно и второто си дете – здраво момче.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама