Гала и Стефан порят вълните по северните морета с круиз AIDAPerla

149

Гала е на круиз с любимия Стефан и неговата дъщеря, похвали се самият той в социалните мрежи. 

Според запознати те пътуват с немската компания Aida с кораб AIDAPerla. Влюбените се радват на Северните морета с пътешествие край Великобритания, Франция, Белгия и Германия. Вчера са били в Брюге, Белгия.

Снимка: Instagram

Днес кораб AIDAPerla е в пристанище Ротердам, Холандия. Гала и компанията ѝ приключват
пътешествието на 24 август в пристанище Хамбург.

Всички, които се интересуват от този маршрут и кораб може да резервират това плаване за всяка седмица през септември и октомври, съобщиха от круизна агенция „Блу Сийс“. Пакетът за една седмица струва през септември около 800 евро на човек, а за октомври от 549 евро.

Снимка: Instagram

Корабите AIDA стават все по-популярни и предпочитани от българите за круизна почивка. В цената на пътуването влизат нощувките, пристанищните такси, пълен пансион храна, забавленията, напитките бира, вино, безалкохолни за обяд и вечер и таксата обслужване за персонала.

Снимка: kreuzfahrten-zentrale.de

Най-известният кораб на компанията е вторият по големина в света – AIDAnova и остава да плава през зимните месеци към Канарските острови.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама