Проучване: 13% от американците не си сменят бельото цяла седмица

61

Национално проучване установи, че 45 процента от американците не си сменят бельото всеки ден, а 13 процента от тях не го правят цяла седмица, пише в. „Мирър“.

Американците от мъжки пол са с 2,5 пъти по-голяма вероятност да ходят с едно и също бельо седем или повече дни. Изследването било поръчано от фирмата производител на бельо „Томи Джон“ и обхванало 1000 души.

Анкетираните демонстрирали голяма преданост към към слипове и бикини, като 46 процента от тях доверили, че ги ползвали поне година или повече. Тридесет и осем процента от респондентите си признали, че са носили любимото си бельо толкова дълго, че вече не си спомнят кога са го купили.

Компанията съветва потребителите да изхвърлят старото и да купуват ново бельо на всеки 6 месеца. Това се обуславя от факта, че то събира бактерии, които могат да доведат до инфекции.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама