Младо момиче се хвърли от 14-ия етаж на блок във Враца

267

Младо момиче се е хвърлило от висок етаж на блок на бул. „Васил Кънчов“ във Враца. В 18-етажната сграда има над 100 апартамента. В един от тях – гарсониера на 14-ия етаж, се е разиграла драмата, предшествала падането, споделят съседи.

Инцидентът е станал минути преди 18 часа, а сигнал за него подал човек, който видял труп върху капака на лек автомобил. Момичето, което е на възраст 20-23 г., според очевидци, е паднало върху предната част на лек автомобил „Хонда“ с монтанска регистрация, който бил паркиран на 2 метра от блока.

Повиканите медици само констатирали смъртта на момичето, чието тяло буквално било натрошено при смъртоносния полет. Районът е отцепен от полиция, а криминалисти провеждат процесуално-следствени действия, за да установят дали жертвата е паднала сама или някой ѝ е „помогнал“.

На този етап няма официална информация за самоличността на загиналото момиче, нито на каква възраст е, освен че е била от Видин, съобщава в-к “Конкурент“.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама