Алена: Слави Трифонов не избра добра дата за обявяване на политическия си проект

blank

Нови лица и сътресения в редица градове покрай местния вот, прогнозира астрологът.

„Новият политически сезон изисква непрекъснат анализ и признаване на грешките от политическите партии, което се предопределя от датата на стартиране на парламента. Това се предопределя от Уран в дома на материалната стабилизация“, заяви астрологът Алена, която разкри какво вещаят звездите за политиците в „Тази сутрин”.

За Корнелия Нинова и Валери Симеонов предстои година на ново начало, а в БСП като партия ще има много сериозни проблеми, обяви Алена.

Слави Трифонов е направил грешка с датата: на която е обявил края на шоуто си и началото на новия си политическия си проект, тъй като това е бил последния ден на ретроградния Меркурий.
Другата грешка, която прави шоуменът, впускайки се в политиката, е обявяването на новия му проект на 15 септември, когато се събират три планети, които не позволяват подобни начинания.
София ще остане дясна след местните избори, при които в столицата няма да има изненади, но за сметка на това не малко сътресения и нови лица се очакват около вота в други градове.
Ако някоя партия направи сдружение или коалиция с „Гергьовден“, тя се разпада, разкри Алена. ГЕРБ избраха да работят с формацията още преди евровота и по-късно анонсираха, че продължават партньорството си с малки партии и на местните избори.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама