Как да изберем коректна агенция за работа в чужбина?

774

АТС е бързорастяща фирма, стартирала дейността си през 2012 година, специализирана в търсене и подбор на български работници с цел назначаването им на постоянна или сезонна работа в чужбина.

Тя работи главно с компании в Холандия, Белгия и Исландия. Има много надеждни партньори, опериращи в различни бизнес сектори, като предлаганите свободни работни места са основно в областта на строителството, техническата дейност и сервиз, логистичната дейност, аграрния сектор и хранително-вкусовата промишленост.

Снимка: ATC

Защо да изберете ATC:

– Работи без ТАКСИ И КОМИСИОННИ.

– Притежава удостоверение за извършване на посредническа дейност по наемане на работа за други държави №2538/22.05.2018.

– Работи единствено с проверени партньори, доказали своята коректност към работниците. Оказва непрекъснато съдействие на работниците и е в постоянен контакт с тях преди и след започване на работа в чужбина.

– Предоставя пълна и коректна информация за условията на работа.

– Всички работници сключват директен трудов договор с работодателя, като социалното и здравното осигуряване са изцяло според законодателството на съответната държава.

– Всички холандски работодатели имат SNA знак за качество и са сертифицирани с NEN-4400-1 сертификат и работят съгласно нидерландския закон за труда, според CAO ABU или NBBU.

Снимка: ATC

ATC предлага:
– СИГУРНОСТ
– ПРОЗРАЧНИ УСЛОВИЯ
– БЕЗУПРЕЧНИ ДОГОВОРНИ И ПАРТНЬОРСКИ ОТНОШЕНИЯ
– АКТУАЛНИ ОФЕРТИ
– ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ
– ВЪЗМОЖНОСТ ЗА КАРИЕРНО РАЗВИТИЕ В ЧУЖБИНА

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама