Мадона чукна 61

63

Неостряващата кралица на поп музиката Мадона, днес става на 61 години.

Мадона Луиз Чиконе е родена на 16 август през 1958 година в Бей Сити, Мичиган, САЩ. 27 пъти е номинирана за „Грами“, Носителка е на 7 награди. Както и стотици други отличия. Мадона е един от най-успешните музиканти за всички времена с продадени сингли и албуми за над 400 милиона долара.

Освен като певица, тя се изявява и като текстописец, танцьорка, продуцент, писател и актриса. Не по-малко интересен е личният й живот – има два брака зад гърба си и шест деца, три от които осиновени.

Най-продаваният сингъл на Мадона е Hung Up с продажби над 9,6 млн. копия, а най-продаваният албум на Мадона е The Immaculate Collection с продажби, достигнали 30 млн. копия. Певицата има 13 издадени албума и проведени 10 световни турнета, а през 1997 година актрисата печели „Златен глобус“ за ролята си на Евита Перон във филма „Евита“.

Мадона е известна с неизчерпаема енергия, безупречна фигура и спартански начин на живот. Поддържа тялото си с тежки спортни натоварвания.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама