Пост в Instagram погреба Алла Пугачова приживе

81

Феновете на примата на руската естрада Алла Пугачова изпаднаха в истинска паника, като някои от тях приживе оплакаха своята любима певица.

Повод за смута сред почитателите стана един от последните постове в официалния акаунт на звездата в Instagram, който уплаши хората с нееднозначното си съчетание на снимка и надпис към нея. В социалната мрежа се появи фотос на запалеха свещ и текст „Сбогом, Алла!“.

Мнозина помислиха, че постът е посветен на Пугачова. Оказа се, че певицата е имала предвид своята адашка – модната директорка на московския ЦУМ Алла Вербер, която преди дни издъхна в една от клиниките на Италия.

По-голямата част от последователите на Пугачова в социалната мрежа обаче не разбраха към кого е адресирана публикацията и буквално заляха акаунта й със съболезнователни коментари. Някои дори се поинтересуваха от датата и мястото на „погребението“ на певицата.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

ПРОЩАЙ,АЛЛА.🙏

Публикация, споделена от ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey) на

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама