Казаха на жена, че ще бъде бездетна, но тя роди 8 деца (СНИМКИ)

105

38-годишна майка на осем деца от Мелбърн разкри, че според лекарска прогноза е трябвало да остане бездетна, тъй като страдала от Синдром на поликистозните яйчници.

Грета и нейният съпруг Саймън, обаче, не се отчаяли и през 2004 г. им се родило първото бебе – Джеремая, пише „Сън“, цитиран от „Канал 3“.

Снимка: Facebook/Greta Dench

След това за 5 г. семейството се увеличило с Феликс (днес на 13 г.), Езра (11) и Хюго (9), но Грета и Саймън нямали намерение да спират дотук.

През 2012 г. се родил Джаспър, последвали Вира (4), Бенджи (2) и Елси (5 месеца).

Според Грета редовните всекидневни упражнения и здравословната диета, както и правилната организация вкъщи, са най-важните фактори за многодетното семейство.

Снимка: Facebook/Greta Dench

„В продължение на 15 години аз или кърмя, или съм бременна“, споделя Грета пред „Сън“. „Не беше лесно, но се превърна в най-удовлетворителното нещо на света“, добави майката, която става всеки ден в 4,30 ч., за да кърми бебето.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама