Digital Expo – един от най-вълнуващите акценти в технологичното изложение

0
blank
Снимка: Пловдивски панаир

В края на септември Пловдив ще има честта да представи 75-я Международен технически панаир. Съществена част от него ще бъде технологичното изложение Bulgarian Digital Week 2019, което ще се разгърне пред аудиторията с внушителни мащаби. Точната дата на откриването ще бъде 23.09.2019-та година от 9:00 часа, като мероприятието ще продължи до 28.09.2019-та включително.
Основните акценти ще се поставят върху последните иновации в IT бизнеса. Ако сте млад специалист, който търси разширяване на контактите си в тази сфера или тепърва възнамерява да стартира на пазара, то Bulgarian Digital Week 2019 ще Ви предложи среща с част от най-успешните компании в областта на информационните технологии.
И не само. На събитието има място всеки един, който проявява интерес към технологичния напредък не само в бизнеса, а и изобщо.
Какво ще представлява направлението Digital Expo?
Цялостното събитие Bulgarian Digital Week 2019 ще бъде разделено на няколко основни направления. Сред тях главно място заема Digital Expo, което ще се проведе в 6 от дните. За осъществяването му ще бъде осигурен щанд на всяка от гостуващите фирми, от който свободно да презентират своите продукти и услуги. Фирмите ще са както български, така и чуждестранни и ще обхващат широк спектър от IT сферата.
На фокус ще бъдат поставени върхови технологични достижения, които не само подпомагат развитието на бизнеса в нови печеливши насоки, но и пряко касаят ежедневието на хората, правейки го по-лесно и приятно.
От нововъведения в обслужването до постижения в изкуствения интелект
Ще бъдат обсъдени най-разискваните области в света на информационните технологии: от последните тенденции в обслужването на клиенти до вълнуващи теми, свързани с допълнителната реалност и интересните технологични решения за Smart City и Smart Home. Няма да бъдат пропуснати и последните новости в усъвършенстването на изкуствения интелект – една глобална тема, която разделя света на две основни части – тази, която вярва, че напредъка на изкуствения интелект е в полза на човечеството и друга, която има своите опасения, докъде могат да стигнат подобни експерименти.
Ако още от сега събитието предизвиква интерес у Вас, не се колебайте да го посетите и да имате възможността на живо да обсъдите някои от най-вълнуващите теми, които развитието на технологиите отваря пред света. На въпросите Ви ще бъде отговорено от водещи специалисти в областта, които ще Ви дадат качествени и компетентни мнения.
Една прогресираща традиция
Миналогодишният формат на събитието все още има незаглъхващ отзвук. Тогава в панаира участие взеха 586 изложители, сред които 225 български и 361 чуждестранни. Проведоха се пет конференции и участие в тях взеха 1374 участници. На поканата откликнаха 236 лектори, които говориха по 133 теми в сферата на дигиталните технологии. Общият брой на посетителите възлизаше на над 28 000 души от България и цяла Европа.
Сега, през 2019-та, залозите са още по-високи. Вземайки участие в Bulgarian Digital Week 2019, Вие си осигурявате не само дългосрочни връзки и ценни изживявания, но и се превръщате в част от историята на една смислена традиция, която има за цел да стимулира развитието на технологичните достижения.

За по-обстойна информация, посетете сайта на събитието: https://bdw.bg/

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама