Защо херцогиня Кейт е почти винаги с пусната коса? (СНИМКИ)

377

Забелязили ли сте, че херцогиня Кейт почти винаги е с пусната коса?

Гъста, тъмна коса, перфектно спускащите се на вълни кичури, които падат на раменете – мнозина могат само да мечтаят да имат косата на херцогиня Кейт, както я поддържа на официални събития и на обществени места, коментира stylebook.de, цитиран от „24 часа“.

Тя има сериозна причина да не се връзва. Защото съпругата на принц Уилям крие един белег на скалпа си отзад, който според британския „Дейли мейл“ е почти 8 см голям. „Той е от една операция през детските ѝ години“, коментира говорител на херцогинята.

Не се дават обаче подробности за каква операция става въпрос.

Според Скур, консултант-хирург в лондонската болница Lister, белегът на Кейт не е в резултат на отстраняване на тумор.

„Наистина се съмнявам, че това е сериозен медицински проблем. По-скоро подозирам, че белегът е вследствие на отстраняването на артериовенозна малформация – бенка“. казва лекарят, цитиран от „Дейли мейл“.

Съпругът на Кейт също има видим белег – на челото над лявото му око. Той е още от ранните му тийнейджърски години – така нареченият му „белег на Хари Потър“. както Уилям го нарича, му напомня за болезнен удар в голф клуб, когато принцът е бил на 13 години.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама