Слави прави партия и телевизия

56

Слави Трифонов ще прави нов телевизионен проект „Седем осми“ и партия „Няма такава държава“. Той обяви това в последното издание на „Шоуто на Слави“ снощи

„Ще създадем собствен телевизионен проект и ще го стартираме след 15 септември. Къде и как ще разберете, уважаеми зрители, сами“, каза той.

Трифонов подчерта значителното пропадане на България по свобода на словото според годишния доклад на „Репортери без граница“ от началото на предаването през 2000 г. досега. „Значи, когато стартирахме шоуто, България е била на 33-35-то, а сега е на 111-то място. Става дума за отнемане на свобода. Свободата да говориш, да се изразяваш, да имаш мнение, да имаш твоята гледна точка“, изтъкна Трифонов.

Тъй като аз и моите колеги тук се чувстваме несвободни, решихме да изберем обратното на „несвободен“. Затова ние напускаме Би Ти Ви“, каза той и благодари за 19-годишното сътрудничество с телевизията. „Пред сигурността на сегашната обстановка ние избираме несигурността на свободата. Затова ще създадем собствен телевизионен продукт . За момента мога да ви кажа само как ще се казва този проект – „Седем-осми“. Неговият девиз ще бъде „Силата е в истината“, завърши Трифонов

„Уважаеми зрители, аз съм последователен и никога не се отказвам на средата на пътя. Затова ще създадем политически проект, който ще се казва “Няма такава държава”, чрез който по законен начин всички решения на Референдума ще бъдат превърнати в закон“, обяви още Трифонов, който преди три години инициира референдум за въвеждане на мажоритарна система, за намаляване на партийната субсидия на 1 лев за глас и за задължително гласуване.

Шоуто на Слави“ беше продукция на команията на Трифонов „Седем-осми“. Неговият първи епизод беше излъчен на 27 ноември 2000 г.

Снощи  Трифонов излезе в ролята си на водещ на „Шоуто на Слави“ пред публика за 4176-ти път. Той неколкократно благодари на публиката. Предаването започна с видеоклип, на който присъстваше по-голямата част от екипа. „Моите колеги са моето семейство“, каза Трифонов и изтъкна, че телевизията не се прави с техника, а със съдържание.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама