Близнаци: Време е за решения

175

ОВЕН
Силен ден
Сутринта се чувствате заредени с настроение и оптимизъм. Предстои ви силен ден, в който ще решите важен проблем по начин, необмислен до този момент. Внимавайте, залети от целия този положителен подем, да не пропуснете да свършите всички важни ангажименти в рамките на работното време.

ТЕЛЕЦ
Неспокоен сън
Денят ви носи промени, които идват независимо дали сте готови, или не за тях. Неспокойният сън, който е причина за вашето раздразнение сутринта, е породен от липсата на достатъчно решителност, за да поемете важен ангажимент на плещите си. Подгответе се за повече работа от обичайното. Не я отлагайте за утре.

БЛИЗНАЦИ

Време за решения
Това е първият ден от един по-добър период за вас. Меркурий отново е директен по своята орбита и вие ще почувствате това негово движение като психическо освобождаване или падане на определени запори, които напоследък виснеха над вас. Бъдете по-решителни в действията си. Време ви е.

РАК
Добри новини
Денят ви намира в прекрасно настроение, а сутринта се радвате на подем. Свършете си важните дела в сутрешните часове. Една добра новина около обяд ще ви зарадва и вдъхне кураж. Заредете се с оптимизъм, но не оставяйте недовършени дела за утре. Каквото можете да свършите днес, направете го.

ЛЪВ
Без конфликти
Не избухвайте в стремежа си да наложите изцяло и на всяка цена своето мнение. То невинаги е напълно правилно. Избягвайте конфликтите, въпреки че денят е осеян с подобни. Намерете си любимо занимание и му се отдайте. В сферата на любовта ви трябва подкрепа, която обаче няма да получите.

ДЕВА
Не се намесвайте
Установихте хармонията вътре в себе си, но поведението на някои колеги ви дразни. Не приемате тяхното безотговорно отношение към важните ангажименти на работното място. Дори и да не ви касае, вие пак вземате отношение. Не е удачно да го правите. Ще влезете в непредвиден конфликт.

ВЕЗНИ
Не щадете сили
Сутринта ви предстоят добри новини. Те ще ви дарят с желание да се борите за още по-големи завоевания. Изживявате един от активните си дни за тази седмица. Не щадете сили. Внимавайте в следобеда да не влезете в излишни конфликти с колегите. Някой ще се опита да ви наруши личното пространство.

СКОРПИОН

Работа, не почивка
Първият августовски ден за вас е благоприятен и зареден със сили и енергия. Не ви липсва кондиция и концентрация, за да свършите важни дела. Опитайте се да планирате стъпките си. Днешният четвъртък поставя силен акцент в професионалната ви реализация. Ако сте в отпуск, ще бъдете потърсени от офиса.

СТРЕЛЕЦ

Уреждате дела
В отпускарския сезон четвъртък ви позволява да уредите някои взаимоотношения с държавната администрация. Знаете, че да се занимавате с нея, е тежка задача и винаги трябва да подхождате с внимание и предварителна настройка за нея. А и да изберете правилния ден, за да ви върви по вода. Днес е тъкмо той.

КОЗИРОГ
Не се претоварвайте
Опитайте днес да не прекалявате с активността. Сутрешните часове са благоприятни за деловодна дейност и за работа с личната документация. Около обяд помислете за здравето си. Време е да стартирате диета, ако не се чувствате във форма. Свършете си работата качествено и не оставяйте нищо за утре.

ВОДОЛЕЙ
Меркурий ви подкрепя
Очаква ви благоприятен делови ден. Меркурий отново тръгва директно по своята орбита, откривайки всичките хоризонти напред. Вече можете да подпишете договорите, които бавехте в последните няколко седмици. Можете да закупите движимите или недвижимите вещи. Ограниченията отпаднаха.

РИБИ
В нова светлина
Малко по малко нещата си идват на мястото. В четвъртък, първият ден от месец август, вие сте на път да започнете нещо ново и необичайно за самите вас. Привлечени сте от идеята да се видите в нова светлина. Няма нищо лошо да опитате. Нещата ще ви се получат. Като цяло периодът е прекрасен за промени.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама