Риби: Не си търсете белята

140

Скорпионите се носят по течението, близнаците са като в капан, водолеите да поправят грешките си.

ОВЕН
Заложете на сигурно
От една страна успешен, а от друга – претрупан с пречки, ще бъде денят за вас. Всички, които имат намерение да заложат на несигурни действия, прибързани и необмислени постъпки, ще претърпят фал. В този случай пречките ще се явят още днес и ще спрат развитието ви напред. Заложете на сигурното.

ТЕЛЕЦ
Мислете позитивно
Добър, но натоварен в сферата на контактите и деловите отношения, днешният ден ви предлага да се изявите в по-друга светлина. Сега можете да покажете своята логическа мисъл, но и решителност да изпълните обещанията си. Шансове за делово развитие предстоят от утре нататък. Мислете позитивно.

БЛИЗНАЦИ

Като в капан
Намирате се в края на тежък период, което със сигурност предполага срядата да бъде поредният досаден ден. В момента се чувствате изтощени и недотам готови за нови действия. Усещането ви е, сякаш сте в капана на обстоятелствата. Не се притеснявайте, от утре нещата тръгват в по-приятна посока.

РАК
Не започвайте нищо
Прекалено напористи, днес се захващате с различни дела, много от които са напълно непосилни за вас към момента. Преценете силите си, защото в този случаи изходът ще бъде критичен. Опитите ви да прикриете напрежението ще са неуспешни. Ако сте дребнави и не си мерите приказките, ще влезете в конфликти.

ЛЪВ
Диктуват живота ви
Налага се да преживеете промени, за които не се чувствате съвсем подготвени. Никой не ви е питал дали те да се случат, или не. Тъкмо това буди вашето недоволство. Мисълта, че някой действа зад гърба ви и контролира вашия живот, ви влудява. Примирете се. Днес ще бъде така. И е за ваше добро.

ДЕВА
Имайте търпение
Сряда идва при вас с добро настроение и надежди. Отпуснете се и приемете добрите новини с настроение. Меркурий изминава последните часове от своята ретроградна фаза и съвсем скоро отново ще бъде директен по орбитата си. Ще ви даде зелена светлина за действие и развитие. Имайте малко търпение.

ВЕЗНИ
Стабилизация
Сряда е първият ден от един кратък период на стабилизация в емоциите. Силните вълнения напоследък ви умориха и ви направиха психически лабилни. Сега не е време за предприемане на дела, а за анализ, поглед в миналото и поправяне на грешки. Ако получите нови предложения, бъдете резервирани.

СКОРПИОН

По течението
Натоварен е днешният ден за вас. Имате да свършите много дела, но невинаги ви се получава всичко да се реди според предварителните планове. Сякаш бутате колата, а тя не върви. Не се притеснявайте. Денят не е сред най-активните и затова е по-добре да се оставите на течението, вместо да хабите излишни сили.

СТРЕЛЕЦ

Изтощителен ден
Трупат ви се задачи, които отлагахте в последните няколко седмици. Наясно сте, че днес няма да можете да ги отхвърлите, но не се предавате. Борите се упорито в надпревара с времето. Това прави срядата изключително изтощителна, уморителна и досадна като цяло. Всичко ще ви се нареди, но от утре.

КОЗИРОГ
Психическо разпускане

Натоварени сте, но без проблем издържате на напрежението. Стабилизирайте финансовото си състояние. Хубавото в деня е, че изцяло слагате край на делови проблеми, които напоследък тревожеха съня ви. Ще имате повод за спокойствие. Това ще вдъхне позитивна енергия и в личен аспект.

ВОДОЛЕЙ
Поправете грешките
Настъпва период, годен за преоценка и анализ. Имате нужда да спрете за миг, да погледнете назад и да видите грешките. Сега трябва да ги поправите, защото все още са пресни и корекцията им е възможна. Не отлагайте във времето, защото с течение на дните проблемите ще нарастват. Не започвайте нищо важно днес.

РИБИ
Неактивен ден
И в сряда усърдието ви е пословично, но резултатите сякаш липсват. Обвинявате себе си или колегите, че нещо куца в цялата тази работа. Не си търсете белята. Денят е неактивен и каквото да захванете, сякаш не ви се получава. Обърнете повече внимание на вече започнатите дела. Огледайте се за грешки.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама