Преслава проговори за операцията на носа си

1232

Попфолк певицата Преслава зарадва почитателите си, като обяви, че съвсем скоро ще издаде първия си музикален албум от осем години насам. Новината идва само седмица, след като на бял свят се появи последното парче на младата майка – „Пиян“.

То, както и още 7 други доказали се хитове на звездата ще намерят място в новия диск. Нещо повече, Преслава ще погъделичка любопитството на феновете си и с пет непознати и неиздавани до този момент песни.

За малко повече от седмица пък 2,78 милиона меломани изслушаха „Пиян“ в официалния канал на Планета тв в YouTube. Голяма част от феновете изразиха подкрепата си към парчето в секцията за коментари.

Най-обсъждана обаче остава пластичната интервенция, на която се подложи певицата. „Като изключим новото лице на Преслава песента е яка“, „Преслава: Докторе,новата ми песен „Пиян“ я посвещавам на теб!“ и „Чувам Преслава, гледам Галена“ гласят само част от коментарите под официалното видео на „Пиян“. Самата звезда също наруши мълчанието по въпроса, като коментира причините, довели до пластичната операция. прегледите, придружаващи бременността ми, се оказа, че имам здравословен проблем и се налага операция.

Няма нужда да ви казвам, че не харесвах формата на стария си нос. След като така или иначе трябваше да изтърпя дискомфорта на следоперативното лечение, реших да съчетая едното с другото“, откровена е Преслава.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама