Бургас под блокада, търсят под дърво и камък двама крадци

208

Двама маскирани мъже нападнаха 30-годишната служителка в заложна къща ул. „Въстаническа” в к-с „Меден Рудник” в Бургас и отнели близо 300 гр златни накити.

Съобщението за инцидента е получено около 14.30 ч. в Четвърто Районно управление – Бургас, съобщават от пресцентъра на местната полиция.

По думите на пострадалата двамата влезли в обекта минути по-рано и поискали да разгледат пръстен от витрината. Докато момичето ги обслужвало, единия от непознатите минал зад гърба ѝ и с помощта на съучастника си, я привел в безпомощно състояние, след което взели част от изложените златни накити и напуснали пеша заложната къща.

Своевременно са предприети полицейски действия по установяване на местонахождението на мъжете. Ситуирани са КПП на входно-изходните артерии, както в Бургас, така и в околните населени места. Изземват се записи от камери, разположени в близост до мястото на инцидента. Установяват се и очевидци. Служителката в заложната къща също е разпитана.

Работата по случая продължава.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама