Козирог: Без излишни илюзии

180

Девите са целеустремени, на близнаците им липсва инициативност, раците трябва да повярват в чудеса.

ОВЕН
Положителна енергия
В четвъртък желаете да постигнете целите си на всяка цена. Опитайте по мекия начин, чрез хармония, а не чрез сила и манипулация да постигнете своето. Не се налагайте там, където могат да ви разберат криво и да провалят деня ви. Заредени сте с много положителна енергия, влейте я в действията си, за да имате успех.

ТЕЛЕЦ
Бързи и сръчни
Гостуващата във вашия знак Луна ви прави напрегнати, защото предусещате, че темпото около вас се забързва и че от вас се иска да вършите много повече неща, сравнено с предходните дни. Не се притеснявайте, разполагате с пълния шанс да се справите с всяка една задача. Денят е позитивен и успешен за вас.

БЛИЗНАЦИ

Без инициативи
Опитайте се да разговаряте спокойно с хората около себе си, без да накърнявате техните чувства и без да им генерирате допълнителни емоции. Бъдете честни и се дръжте почтено с всички. Не се заемайте с нови задачи и забавете подписването на каквито и да било договори до началото на август.

РАК
Вярвайте в чудеса
Вашият четвъртък предстои да бъде особено положителен и наситен с хубави емоции. Чувствате щастие, без да имате конкретен повод. Мотивирани сте за работа и имате надежда, че нещата ще се наредят правилно и благоприятно за вас. Така и ще бъде. Вярвайте в чудесата, защото се случват.

ЛЪВ
Бъдете внимателни
В четвъртък вярвате особено силно в късмета си на работното място. В първите няколко случая, когато ви е нужен, той ще ви е верен спътник, но тръгнете ли да се осланяте само на него, ще ви изневери. Така че вие преценете в кои случаи ще бъде разумно да се възползвате, за да не сгрешите.

ДЕВА
Целеустремени сте
Днес не си позволявате да губите времето си в излишни дела или в излишни разправии, каквито имахте в последните няколко дни. Целеустремени сте. Искате да работите стегнато и да отметнете колкото се може повече работа. Ще успеете, стига вие самите да сте концентрирани. Късметът е с вас.

ВЕЗНИ
Позитивна нагласа
В четвъртък се будите с идеи и положителни мисли. Изпийте сутрешното си кафе, прочитайки нещо позитивно, което да ви зареди с енергия и мотивация. Влияете се прекалено много от мнението на хората около себе си и това ви прави уязвими. Денят не е добър за започване на нови дейности.

СКОРПИОН

Прекрасен ден
В четвъртък за вас нещата се редят така, както ги искате. В добро настроение сте и вярвате силно в успеха си. Още в сутрешните часове сте убедени, че денят ви ще бъде позитивен и благоприятен. Важно е да съхраните тази нагласа до залез-слънце, а накрая, като се обърнете – да сте удовлетворени от свършеното.

СТРЕЛЕЦ
Без свободно време
Днешният четвъртък за вас ще бъде забързан и успешен. Трудно ще ви се получи да имате свободно време. По-разумно е да запълните свободните моменти с още и още задачи. Днес не бива съзнанието ви да остава незаето с работа. В противен случай рискувате да си докарате някоя депресия. Нямате нужда от това.

КОЗИРОГ

Бъдете реалисти
Днес се събуждате с желание да постигнете големи успехи. Давайте го по-кротко. Колкото можете, толкова е достатъчно. Вярно е, че днес сте окрилени от нови сили, а и мотивацията ви е висока, но все пак бъдете реалисти. Живейте в реалния свят и не си създавайте излишни илюзии или непостижими цели.

ВОДОЛЕЙ
Действие и активност
В четвъртък не ви липсва добро настроение и позитивна нагласа. Добрата новина е, че такава е и нагласата на всички хора около вас. Общата картина е ясна – кипи настроение и творческа дейност, всеки търси да се заеме с нещо. Вие също. Хороскопът е наситен с действие и активност. Възползвайте се.

РИБИ
Благоприятен ден
Срещате се с хора, които повдигат вашето самочувствие и ви карат да се гордеете, че вършите добросъвестно своята работа. Денят е благоприятен, силен в деловата и в социалната сфера. Чакат ви много разговори и срещи. Ще се справите с един проблем благополучно. Това ви дава нови сили за действие.

Източник: Станислав Климентов, borbabg.com

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама