Дигиталните технологии “превземат” Пловдив

81

Тази есен Пловдив ще бъде домакин на едно от най-мащабните събития в България, посветено на дигиталните технологии и иновации – Bulgarian Digital Week 2019. То ще се проведе в рамките на шест дни – от 23 до 28 септември, като част от 75-я Международен технически панаир. Организатори за Българската дигитална седмица са Пловдивският панаир и IMG. Очаква се събитието да привлече интереса на над 30 000 души.

Вижте повече за програмата в следващите редове.

Какво ще включва Bulgarian Digital Week?

Програмата е богата и обещава да бъде много интересна. В нея са включени пет основни направления: “ Digital Expo”, “Digital Summit”, “Digital Show”, “Speed Mentoring” и “IT Career Fair”. Ето малко повече информация за всяко едно от тях.
В дигиталното изложение “Digital Expo” водещи български и международни компании ще имат свои щандове, където ще запознаят посетителите на събитието с продуктите и услугите, които предлагат. Ще имате страхотната възможност да научите как тези фирми са внедрили и използват дигиталните технологии за развитието на своя бизнес, а също и какви резултати постигат.

Снимка: Пловдивският панаир

“Digital Summit” включва 13 конференции, кръгли маси и дискусии, на които ще се обсъждат актуални теми в областта на дигиталните технологии като: електронна търговия, маркетинг в социалните мрежи, финтех, криптовалути и блокчейн и др. В тях ще се включат над 250 изявени специалисти в различните сфери. Пълният списък с темите и повече информация за лекторите може да откриете тук: https://bdw.bg/digital-summit/

“Digital Show” ще бъде може би най-атрактивната част от програмата за любителите на технологиите. В рамките на шест дни, по време на дигиталното шоу ще бъдат показани и демонстрирани иновативни технологии и продукти в сферата на роботиката, нанотехнологиите, изкуствен интелект и др. Организаторите са помислили дори и за най-малките. По време на дигиталното шоу ще има и специални уъркшопове, в които децата и юношите могат да се забавляват и едновременно с това да научат повече за вълнуващия свят на технологиите. Не пропускайте чудесната възможност да прекарате ценно време с вашето дете и да се докоснете се до едни от най-интересните изобретения!

В “Speed Mentoring” частта известни професионалисти ще говорят по предварително определени теми. Присъстващите ще могат да се срещнат лично и да зададат своите въпроси на някои от най-изявените специалисти в различните области. Те ще ви дадат кратки съвети и консултации, които със сигурност ще намерят полезно приложение във вашия бизнес или професия.

По време на Bulgarian Digital Week 2019 ще се проведе и “IT Career Fair” – кариерен форум, насочен към търсещите професии от IT сектора. Участие ще вземат множество фирми, които предлагат свободни работни позиции. Посетете кариерното изложение, за да научите повече за предлаганите длъжности и изискванията към кандидатите. Не пропускайте шанса да намерите следващата си работа!

Както ясно личи от програмата, Bulgarian Digital Week ще бъде мащабно събитие, което предлага множество възможности за бизнеса, специалистите в дигиталната сфера, студентите и младежите, търсещи работа. Още една добра новина е, че събитието е безплатно. За да научите повече информация, посетете: https://bdw.bg/ .

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама