Пиян и дрогиран шофьор блъснал Гринго на Софи

332

Появи се шокираща новина, че вече бившият мъж на Софи Маринова – Гринго, е в тежко състояние след катастрофа в Германия.

Истината обаче се оказа малко по-различна.

Гринго потвърди плъзналата новина за катастрофата и даде повече подробности за случилото се, пише show.blitz.bg.

„Вярно е, катастрофирах! Бях в колата с един приятел, той шофираше. На един светофар ни блъсна немец, който се оказа пиян и дрогиран. С пукнато ребро съм. В момента ме хващаш на летището, чакам самолета за България. Още с кацането отивам в някоя от нашите болници, за да си направя повече изследвания, за да се уверя, че няма някакви вътрешни кръвоизливи“, коментира пострадалият.

Попитахме го и за Софи Маринова, но отрече да са се чували скоро. „Не знам дали е разбрала какво ми се случи. С нея не се чуваме. Тя се обърна на 180 градуса и просто реши, че иска да се разведем. Четири години живяхме заедно, карали сме се, но винаги сме си оправяли отношенията. А сега за някаква глупост стана всичко. Дано не е това, което си мисля… Че си има друг“, допълва Гринго.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама