Дева: Живейте за мига

153

Овните ще имат лични проблеми днес, телците ги чака забележителен разговор с партньора, а близнаците ще имат успех във всичко, до което се докоснат

Овен
Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за сериозни проблеми в личния Ви живот. Да се разбират с Вас ще могат смо изключително търпеливите и отстъпчиви хора, но и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дългосрочно планиране на личния и семеен бюджет. Денят е подходящ за разходки , за занимания със спорт на чист въздух, и въобще за активен отдих. Може да не се страхувате от скука – сами знаете, че с удоволствие приемате развлечения за себе си и за приятели.
Телец
Днес Вашия любим човек ще се прояви като забележителен събеседник: ще Ви бъде много обидно да приключите разговора с него, но рано или късно ще трябва да направите това, защото, макар и от време на време, се налага да се поспи. Остава само да разчитате на това, че подобни вечери ще се повтарят във Вашия живот нееднократно.

Близнаци
Това е сложен ден, в който ще успявате във всичко, и никакви задачки няма да се окажат прекалено сложни. Ще имате възможност да демонстрирате завиден организаторски талант, измисляйки необикновени развлечения за себе си и за другите, без да сковавате тяхната фантазия и без да им пречите да се веселят. Не е учудващо, че през този ден ще сте много привлекателни за представителите на противоположния пол – толкова ярка личност просто не може да остане незабелязана. Вероятно е романтично увлечение, което скоро ще бъде забравено.

Рак
Днес към Вашия любим човек може да се присламчи някой друг. Едва ли това ще Ви хатеса, но място за притеснение няма да има до момента, в който да проявите своята ревност. По-добре поговорете с любимия за този трети като за забележителен човек. Вашето внимание ще бъде оценено много повече, отколкото ревността.

Лъв
През този ден много ще Ви се иска да залепите на своя любим човек някакъв етикет, който веднага да Ви обясни всички особености на неговия характер. Напримет трудохолик. Или страхливец. Това не трябва да се прави: човекът е много по-разностранен и интересен, отколкото Вие искате да си представите.

Дева
Няма да имате никакво желание през днешния ден да планирате вашето съвместно(с любимия човек)бъдеще – близо и не съвсем. Ще Ви харесва онова, което става днес, а утре ще си бъде за утре и тогава ще го мислите. Какво пък – понякога е възможно и приятно да се живее и по такъв начин.

Везни
Звездите не Ви предвиждат съществени събития за този ден. Може за нищо да не се безпокоите и нищо да не правите. Момента не е ли подходящ, за да се наспите най-сетне?…

Скорпион
Денят е многообещаващ и доста удачен. Проблеми могат да възникнат само за Скорпиони, които не се решават да дадат воля на фантазията си и да поемат по собствен път. Оригиналност и даже екстравагантност – това са нещата, които биха Ви позволили днес да си осигурите не само подкрепата на звездите, но и на важни и влиятелни хора. Доста сте привлекателни и затова няма да можете да се оплачете от недостиг на внимание. Само че запознанствата и въобще общуването с представители на противоположния пол, изискват предпазливост, а Вие сте склонни да проявявате прекомерна доверчивост и стремеж да се опитвате да ускорявате събитията.

Стрелец
Бъдете внимателни! В този ден конкурентната борба ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съюзници неочаквано може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате само на своите сили, особено ако става дума за решаване на важни въпрои, свързани с дългосрочно планиране. Настроени сте за общуване и затова денят ще бъде щедър на контакти и интересни срещи. Помнете, че на запознанствата от днес не трябва да се отдава голамо значение – те са мимолетни, колкото и да са приятни.

Козирог
Помагате ли на възрастния съсед да си донесе чантата с покупки или доброволно изявявате желание да боядисате уредите в близката детска градина, най-добре се чувствате, когато помагате на някого. Има хиляди начини да окажете доброволна помощ и извършвайки макар и едно от тези действия, вече променяте живота на обществото към по-добро. А това на свой ред ще промени Вашето отношение към самите себе си.

Водолей
През този ден повече от обичайно ще се нуждаете от подкрепа и непременно ще я получите от хора, които никога преди не са демонстрирали своето добро отношение към Вас. Възможни са подаръци и приятни сюрпризи. Човек, с който сте имали общ бизнес доста отдавна, ще Ви направи много интересно предложение за сътрудничество. Много добре се подреждат и романтичните Ви отношения и да постигете взаимно разбиране с любимия човек съвсем не е трудно. Всички увлечения през този ден ще се окажат доста по-сериозни, отколкото сте могли да си представите.

Риби
За Вас денят ще бъде интересен и увлекателен. В края му е възможна умора, но тя ще бъде приятна, съвършено лишена от привкус на разочарование, щедро озарена от радостта на удържаната победа. Интуицията Ви ще бъде много силна, благодарение на което ще успявате бързо да взимате верни решения и безгрешно да действате в сложна ситуация. Желателно е да съкратите разходите, тъй като сте склонни да се разделяте с парите леко и необмислено. Впрочем, звездите нямат нищо против дългосрочните инвестиции, планирани от по-рано.

източник: lamqta.com

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама