Ето коя е красавицата, пленила сърцето на Кубрат Пулев (СНИМКА)

5619

Най-успешният ни боксьор Кубрат Пулев е пратил в историята дългогодишната си връзка с фолк певицата Андреа заради млада тъмнокоса девойка.

Красавицата се казва Стелиана Янкова, родена е в град Попово и е едва на 22 години, твърди сайтът за клюки и светски новини HotArena, като се позовава на добре осведомени източници.

Тъмнокосата девойка е скромните 22 години. Свежа, млада и доста естествена, съдейки по снимките, с които сайтът се е сдобил.

Кобрата и Стелиана се запознали преди две години в един от любимите ресторанти на спортиста в София. Искрата между тях бързо припламва и според мълвата именно тя е била причината за раздялата на звездната двойка.

Кубрат се хвърлил във връзка с младата хубавица и не след дълго двамата заживяват под един покрив, като в началото той сметнал, че не трябва да казва на Андреа за любовницата си. Впоследствие фолк певицата научила и буквално рухва. Изпаднала в тежка депресия, почти не спирала да плаче и започнала да има сериозни проблеми със съня, твърди изданието.

Кобрата и Стелиана били що-годе дискретни. За отношенията им първа узнала сестрата на новата изгора на боксьора. 4-години по-малката сестричка често била откарвана до университета, в който учи, лично от Кобрата. След това и родителите на Янкова научили и подкрепили връзката на дъщеря си. Майката и бащата на Стелиана дори били в публиката по време на срещата на боксьора в „Арена Армеец“ и викали за него.

Андреа и Пулев се споразумели една година да пазят в тайна разбитата си връзка и фактът, че са разделени.

Запознати с новия живот на спортиста са категорични, че той е лудо влюбен в новата си приятелка и въпреки че тя е с 16-години по-малка от него, двамата вече планират да създадат и наследници. Вече няма причина да крият любовта си и нищо чудно и за сватба да се чуе съвсем скоро.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама