Везни: Направете нещо откачено

125

Рибите да спрат да се безпокоят, везните да направят нещо откачено, лъвовете днес са раними.

Овен
Настроени сте оптимистично, но просто не можете да дочакате случай, за да изпитате съдбата. Затова сега, когато Вселената Ви потупа по рамото и поиска да подскочите, независимо дали изглежда правилно, Вие ще се просто щастливи от този призив и ще бъдете повече от уверени в положителния резултат. Достатъчно дълго сте изпълнявали своите задължения, и защо тогава да не дадете воля на своята войнствена страна, и да не разпуснете, както подобава?

Телец
Очаква Ви приятен ден, много подходящ за общуване, приятелски срещи и нови запознанства. Ще прекарате времето си добре, намирайки много поводи за радост и веселие. Лесно ще се справяте с домашните задължения. Ще се появят нови идеи и планове. Финансовата ситуация е благоприятна и ще може да правите по-едри покупки. През втората половина на деня са вероятни пътувания, които ще бъдат уморителни, но успешни. Денят е подходящ за обсъждане и начало на съвместни проекти.

Близнаци
Правейки на началството си впечатление със способността си да контролирате всяка ситуация, възможно е, да постигнете желаното. Само не се престаравайте! Може и да не го подозирате, но ръководителите Ви планират дълъг и приятен разговор с Вас, от който ще узнаете, колко незаменим човек сте станали за тях.

Рак
Желанието на вашия партньор през този ден ще бъде, да Ви удиви с нещо, което най-вероятно ще се получи. Само че какво ще бъде това удивление – приятно или не съвсем, за сега остава неизвестно. Всичко ще зависи от конкретната ситуация, и Вашето поведение в този момент.

Лъв
През този ден ще сте раними и обидчиви, което ще изкарва Вашия любим човек от нерви. Затова се постарайте да намалите общуването с него до минимум, особено ако не винаги успявате да скривате своите чувства. Утре ще разберете, че напразно сте се обиждали от много фрази и намеци, но може да се окаже прекалено късно.

Дева
Предстои Ви още един ден, в който някой ще Ви драни с погледи, по-дълги от това, което е прието и приемливо. Вечерта най-сетне този човек ще се реши да Ви каже онова, което мисли. Ако в момента нямате партньор и се заинтересувате от него, може да му отвърнете с още по-дълъг от неговия поглед. Възприемайте това като един вид състезание, настройте се за победа и изпробвайте, колко дълго може да издържите.

Везни
Не се страхувайте днес да се решите на рискована, необмислена и малко откачена крачка. Знайте че точно това е, което Ви е нужно сега! Може да Ви помогне да забравите тъгата, да промените нещо в отношенията ви, които сега са в застой, както и да почувствате себе си Личност.

Скорпион
Сега или никога! Днес е нужно да съберете всичката си воля и кураж и да кажете на Вашия любим човек онова, което мислите за него. Или направете онова, което (казано под секрет) е трябвало да направите твърде отдавна, но все някак не сте се решавали. Решете се, най-на края! Звездите Ви желаят успех!

Стрелец
Последните няколко месеца са се оказали за Вас много напрегнати. Даже може да се каже, че сте научили много неща за себе си и сте стигнали до удивителни изводи. Този продуктивен период ще продължи и днес, и ще се наложи да направите куп избори. Някои са сериозно изостанали и затова трябва да разпределите между тях своята енергия по съответстващ начин. Оставете вземането на незначителни решения на грижата на другите, и почувствайте, какво значи да отхлабите контрола. Просто е удивително, колко енергия се освобождава отведнъж!

Козирог
През този ден ще Ви се наложи да съчетавате традиционния подход за осъществяване плановете с оригиналност, а на моменти и с новаторство. Ако се ограничите с привични методи за водене на нещата, много ще загубите, а може и да си изкарате слава на ретрограден човек и консерватор, който от чиста проба инат живее във вчерашния ден. В края на деня може да възникне потребност от система на реорганизация на имуществото или обновяване на способа за финансови разчети. Ако се наемете да разрушите всичко наведнъж, най-напред направете малък експеримент.

Водолей
Трябва да се пазите. Този ден е свързан с понижаване на жизнения потенциал и влошаване на самочувствието. Не надценявайте възможностите на своя организъм, съкратете натоварването и избягвайте преумората. В порциона трябва да се включат плодове (желателно жълти и оранжеви), както и пресни сокове. Денят не е богат на събития, но пък е щедър на приятни емоции и дребни неща, покачващи настроението. Ще Ви зарадва и общуването с по-млади роднини. Ще се появят възможности да направите приятна изненада на любимия човек. Вероятни са ценни подаръци и удачни покупки.

Риби
Безпокойството няма да Ви донесе съвсем никаква полза, и затова незабавно трябва да спрете. Губите душевни сили за занимание, което по никакъв начин няма да промени ситуацията към по-добро, но ще ограничи възможността Ви адекватно да реагирате по отношение на обекта на тревога. Ако става въпрос за работа, любов, семейство, Вашето здраве или друг важен аспект в живота Ви, направете си услуга и смело погледнете проблема в лицето. Колкото по-рано го направите, толкова по-скоро ще победите този Дракон, и ще се почувствате по-добре. Бъдете конструктивни!

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама