Стана ясно кой е младежът, загинал при удар в каруца (СНИМКИ)

875

Исмаил Бесоолу е младият мъж, загинал след удар в каруца, движеща се необозначена и без светлини по първокласния път към с. Търничени.

Инцидентът стана във вторник вечерта около 22,30, пише „Телеграф“.

Снимка: Facebook

Исмаил бил от с. Александрово и се движел с колата си БМВ. Служители на КАТ- Казанлък споделиха, че автомобилът се е движел с изключително висока скорост и шофьорът не е имал време и възможност да отреагира на внезапно появилото се върху асфалта возило с жива тяга, което нямало светлоотразители. След удара в каруцата колата се претъркаляла в двора на съседна бензиностанция. По ирония на съдбата обектът бил на чичо му – известния бизнесмен Иса Бесоолу. Там колата помляла два метални стълба, част от стоманобетонната ограда и паркираните там две коли.

Снимка: Pixabay

Часове наред се наложило да бъдат рязани смачканите ламарини, за да бъде извадено приклещеното мъртво тяло на момчето. Каруцарят, жител на село Горно Черковище, се отървал само със синини и натъртвания, при прегледа с дрегер станало ясно, че е седнал на капрата с 2,07 промила алкохол в издишания въздух.

Това е единадесетият загинал от началото на годината по пътищата на Старозагорска област.

Образувано е досъдебно производство.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама