Козирог: Чака ви нов етап

277

Близнаците да не купуват нищо, рибите да не спорят, а скорпионите да не гледат в чуждата паница.

ОВЕН
Не се ядосвайте
Не мързелувайте, а се заемете с най-важните си задачи за днес. Денят е доста напрегнат, но ще ви дари със сериозно удовлетворение, ако си свършите работата подобаващо. Често се ядосвате за глупости и обръщате внимание на дребни нередности около себе си. Вечерта се приберете по-рано и бъдете с близките си.

ТЕЛЕЦ
Недоразбрани
И в сряда сте енергични, но една идея по-нервни и това може да предизвика поредица от конфликти, в които да попадате още от сутрешните часове. Чувствате се недоразбрани и недооценени. Усещате, че хората не ви разбират, но не търсите причината в себе си, а в тях. Това е погрешно. Помислете.

БЛИЗНАЦИ

Не правете покупки
В сряда е важно да бъдете по-консервативни в решенията си. Намирате се в благоприятен период, ако не издавате своите планове и не споделяте много за намеренията си. Избягвайте големите покупки, които могат сериозно да навредят на бюджета ви, а и заради ретроградния Меркурий може да се окажат безсмислени.

РАК
Деликатен ден
В сряда сте нервни, избухливи, агресивни и настъпателни. Нападате първи, за да нямат време другите да ви нападнат. Но така не си давате сметка, че самите вие подстрекавате спор и кавга, без да има защо. Денят е деликатен, опитайте се да не го изживявате в конфликти. Търсете хармонията.

ЛЪВ
Хвалите се ненужно
Понеже за вас мнението на хората, които ви заобикалят, е от особено значение, днес ще успеете да го подобрите спрямо себе си. Установявате хармония във взаимоотношенията, а и давате да се разбере, че не стоите със скръстени ръце в службата. Отбелязвате гласно всяко свое действие и всяка свършена задача.

ДЕВА
Неочакван скандал
За разлика от вчера, днес нещата около вас се променят доста динамично. Очаква ви силна и активна сряда. Действате със замах, самочувствие и упорство. За разлика от служебния ви живот, в личния сякаш се е нагнетило напрежение. Там искрите прехвърчат и може да избухне скандал, който не очаквате.

ВЕЗНИ
Допълнителни пари
Напрежението, започнало преди няколко дни, няма да утихне и днес, но със сигурност ще бъде по-малко на фона на другите положителни аспекти от хороскопа. Те се изразяват в прекрасни делови възможности не само за работещите, а и за безработните. Имате възможност да спечелите допълнителни пари.

СКОРПИОН

Избегнете провала
И днес сте доста възбудени, недоспали и нервни заради пълнолунието. За да имате добри резултати, ще бъде нужно да сте повече от организирани. Работата ви спори, но видите ли, че нещата при вас потръгват, започвате да гледате и в чуждата паница. Не го правете, това ще ви съсипе деня и ще се провалите.

СТРЕЛЕЦ
Не вземайте кредити
Събуждате се в добро настроение, но не бива да пренебрегвате малките пречки, които се явяват на работното място. Там бъдете съсредоточени и не допускайте грешки. Добре е да внимавате за финансовото си състояние. Позволявайте си само онова, което сте в състояние да си купите със заплатата.

КОЗИРОГ

Нов етап
Пълнолунието във вашия знак е причина да сте възбудени, нервни и в готовност за действие. Нещо в живота ви ще се промени драстично, защото вие вече изживявате нов период. Правите първите стъпки в един нов етап. Не се страхувайте, тук става дума за хубави промени и възможности.

ВОДОЛЕЙ

Малко по-уверени
Можете да затвърдите позициите си, стига да бъдете малко по-уверени в себе си, а и достатъчно целенасочени. Вероятно е днес да поемете в една посока, след което да я смените впоследствие. Причината е, че вземате решение за начало в период на ретрограден Меркурий, а подобни решения са неустойчиви.

РИБИ
Не спорете
Предстои ви ден, изпълнен с романтика и желани промени. Днес действията ви трябва да са обмислени. Избягвайте да спорите с хора, които просто ви губят времето. В желанието си да ги убедите в своята гледна точка вие пропилявате ценни минути, които можете да вложите в изпълнение на целите си.

Източник: Станислав Климентов, borbabg.com

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама