Шест съвета за щастлив брак

61

Така се случва в живота, че най-често оценяваме нещата, които сме имали, когато ги загубил. Такава е историята на Джералд Роджърс, който вече е разведен.

Той дава няколко безценни съвета за щастлив брак, които му се е искало да знае преди да се разведе. И ги споделя с цял свят, за да не повтаря никой грешките му, разказва „Дарик“.

Ето и неговите съвети:

1. Излизайте на срещи, дори и след брака

Не приемайте партньора за даденост. Винаги спазвайте обещанията, които сте дали. Винаги бъдете човекът, на когото са му казали „да“ пред олтара.

2. Пазете сърцето и чувствата на другия човек

Винаги пазете сърцето и чувствата на другия човек, както пазите своите. Обичайте света, себе си, но нека има едно специално място, което да е за вашата половинка.

3. Влюбвайте се отново и отново

Хората се променят, никога няма да сте същите, каквито сте били преди 5 години. Партньорът ви също. Промяната може да се отрази пагубно на връзката ви, но не и ако правите така, че да се влюбвате отново и отново.

4. Не се опитвайте да променяте партньора си

Обичайте другия човек, какъвто е. Ако той се промени, обичайте го.

5. Бъдете чувствителни

Никой не очаква да бъдете силни през цялото време. Хора сме все пак. Няма нищо по-естествено от сълзите и споделяне на най-дълбоките чувства.

6. Прощавайте на мига

Никога не дръжте лошата емоция в себе си, заменете я с добра. В противен случай това ще увреди връзката ви.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама