Близнаци: Търсете хармония

136

ОВЕН
Доволни от себе си
Прекомерното поемане на инициативи вчера вече ви играе лоша шега, тъй като днес се оказва, че всички трябва да свършите с бърз срок до края на днешния работен ден. Подгответе се за интензивен вторник, натоварен и тежък, но доста благоприятен. Защото всяка отметната задача ви носи силно удовлетворение.
ТЕЛЕЦ
Добра енергия
Не ви липсва енергия, която да влеете в действията си днес. Не пропилявайте деня си в излежаване или мързелуване. Съсредоточете мислите си върху конкретни полезни неща. Разбира се, ако сте в отпуск, не си и помисляйте за работа. Тогава вашите колеги Телци ще свършат всичко нужно.

БЛИЗНАЦИ

Търсите хармония
И вие сте активни и решени да поправите някои грешки в живота си или да хармонизирате взаимоотношения, които напоследък се оказваха разкъсани от противоречия. Търсите начин да 11 живеете по-спокойно и благополучно. Определено днешният ден ще ви даде знак в това ‘ направление. Използвайте го.
РАК
Вътрешен мир
Обърнете внимание на вътрешния си мир и хармонията около себе си. И вие като Близнаците ще имате възможност да съхраните добрите си взаимоотношения и да подобрите връзките помежду си. Сега човешкото е важно за вас, материалното няма значение. Прекарайте вечерта с любимите хора.
ЛЪВ
Много задачи
Очаква ви ден, в който служебните ангажименти се трупат един след друг и се налага да им обърнете доста внимание. В сутрешните часове сте в лошо настроение, предизвикано от едно изказване от страна на колега. Не си го слагайте на сърцето. Ядът може да провали изцяло деня ви, а не си заслужава.
ДЕВА
Не се намесвайте
Движението на Луната в Козирог ви помага да задействате механизма за успех. Бъдете съсредоточени в своите собствени ангажименти, без да се бъркате в чуждите. Да давате излишни съвети и да анализирате чуждите действия, ви отнема голяма част от полезната енергия. Спестете си го.
ВЕЗНИ
Любима книга
Във вторник сте затворени в себе си и не ви се общува с никого. В сутрешните часове изпитвате страх да се захванете с нови неща и да правите промени. По-добре се ангажирайте с вече започнати ангажименти, с довършваше на нещо старо. Ведрото ви настроение зависи единствено от вас. Подхванете лятна книга.

СКОРПИОН

Пълноценен ден
Чувствате възбуда от предстоящото утре пълнолуние. Това е съвсем нормално. Днес ви чака пълноценен ден, който можете да превърнете в доста успешен. В сутрешните часове не бива да обръщате внимание на някои нападки от страна на колегите. Те са нервни, а вие ги дразните без причина.

СТРЕЛЕЦ

Нови импулси
И за вас пълнолунието носи нови импулси и доста голямо количество енергия. Бъдете себе си и не позволявайте на никой да диктува живота ви. В сутрешните часове внимавайте с парите и капиталовложенията. Наясно сте, че в период на ретрограден Меркурий покупките на техника и договорите са забранени.

КОЗИРОГ
Мислете за себе си
Претрупвате графика си с ангажименти. Искате да свършите повече, отколкото вашите сили ви позволяват. Предстоящото пълнолуние ви зарежда с енергия, но не и със свободни минути над обикновеното. Все пак обърнете внимание и на себе си, на своя личен живот. Работата няма да свърши, но хармонията е на косъм.

ВОДОЛЕЙ
Не вярвайте на лъжи
Не ви липсват сили, но все още важи правилото да вършите всичко по-бавно, без напрежение и безпокойство. Точно това усилва чувството ви за радост и задоволство. Мислете за себе си, за своя собствен живот и какво точно трябва да промените, за да бъде той още по-хубав. Не откликвайте на лъжливи предложения.

РИБИ

Силен ден
Очаква ви успешен ден. Предстоящото пълнолуние утре е причина да се чувствате силни и енергични. Притежавате енергия да свършите доста неща, без да се налага да работите в извънработно време допълнително. Не раздавайте заеми, дори и някой да ви плаче на рамото. Съчувствието оставете за някой друг ден.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама