7 жени решиха да прекарат старините си заедно – и си купиха къща (СНИМКИ/ВИДЕО)

1434

Как си представяте да изживеете старините си или не ви се мисли още за това? Седем млади жени от Китай обаче вече са го планирали.

Седемте жени се познават повече от 20 години и са не просто най-добри приятелки, но и са създали помежду си истинска сестринска връзка.

Кадър: YouTube

Според сключения между тях договор, се очаква да заживеят заедно след като навършат 60, пише сайтът maikomila.bg. А след като миналата година една от тях намира къща от 700 кв. м в покрайнините на Гуанджоу, планът им е приведен в действие.

Кадър: YouTube

Те събират 4 милиона юана (580 000 долара) и започват ремонт, за да превърнат старата къща в своя мечтан общ дом.

Триетажната къща разполага с достатъчно място за групови събирания на приземния етаж, докато на горния етаж има самостоятелни стаи.

Модерният дом дори разполага с тиха чайна стая в предната част, която е с изглед към местните оризови полета.

Въпреки че доброто приятелство е като семейство, нашите героини знаят, че сестринските взаимоотношения вървят с препирни, поради което вече са си разпределили различни функции и отговорности, за да избегнат караниците, когато заживеят заедно. От готвенето до отглеждането на зеленчуци, всяка жена ще има своя роля в общия дом.

Кадър: YouTube

Къщата е доста изолирана и се намира на час път от най-близкия град, но седемте приятелки са сигурни, че няма да се чувстват самотни и планират да се занимават с куп интересни неща.

Повече за плановете им във видеото:

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама