Шампион по мотоциклетизъм и баща на две деца се бори за живот (СНИМКИ)

196

Антон Каракашев (Тото), шампион по мотоциклетизъм на България и баща на две момичета, се бори за живота си.

Днес Тото участва по неволя в най-неравната битка на света – тази с коварния рак, и е твърдо решен да излезе победител, какъвто е по душа и призвание.

Шампионската му кръв е поразена от туморни клетки – убийци, а бъдещето му изправено пред една от най-страшните диагнози – Т-лимфобластен лимфом или остра лимфобластна левкемия, с инфилтрации в централна нервна система, менинги, панкреас и бъбреци.

Снимка: Личен архив

Добрата новина е, че днес Тото е с една крачка пред болестта, благодарение на тежка химиотерапия /Hyper Cvad/ с вливания през гръбначния стълб чрез пункции и на непресъхващата си жажда за живот!

Безкрайно трудното диагностициране, ужасните болки и страховете ще останат достояние и кошмар само за най-близките му. Но надеждите му и борбата му трябва да бъдат споделени, защото имат нужда от цялата подкрепа на света, от всяко приятелско и човешко Предай нататък и не на последно място от значителна сума пари за трансплантация на стволови клетки.

Тото е мъж, който държи на обещанията си, като тези да остарее с любимата жена и да посрещнат стотици изгреви и залези заедно на къмпинга в Арапя, както и да бъде на първия ред на първия самостоятелен концерт на дъщеря си.

Снимка: Личен архив

Трансплантацията е единственият му шанс да продължи да бъде вдъхновение и опора за тях, да препуска отново с вятъра към най-смелите си и красиви мечти, да побеждава още стотици пъти всички предизвикателства, които животът му поднася!

Помогнете му да стори всичко това, като се изправи в най-решаващия рунд от битката – последващото лечение в Германия, което му дава 90 % шанс за оздравяване. Донор и клиника са намерени, остава да съберем непосилната за семейството му сума от 130 000 евро.

Дарителските сметки на името на Антон Емануилов Каракашев са:

BG27FINV91501317332875 в лева;

BG05FINV91501317332883 в евро

Можете да дарите средства и чрез сайта helpcarma.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама