В кома е 8-годишното дете на жената, загинала в катастрофата между Разград и Русе

372

Загиналата 42-годишна жена при тежката катастрофа на пътя Разград – Русе, при която загинаха двама души, е майка на 8-годишното момче, което е в кома в Разградската болница.

Заедно с детето в болницата е настанен и 46-годишният му баща, който е с хематом и счупена ключица, информират от Областната дирекция на МВР в Разград.

Четвъртият човек в лекия автомобил с румънска регистрация е на 40 години. Той е шофирал колата „Форд“ и е загинал на място. Всички са от Букурещ.

По информация на полицията товарният камион – влекач с прикачено полуремарке, е управляван от 23-годишен мъж от град Търговище. Няма информация той да е пострадал тежко. Движел се е в посока от Русе към Разград. А румънският автомобил е пътувал в обратната посока – към Русе.

Главният път остана затворен с часове, наложи се опесъчаване на участъка, където стана тежката катастрофа заради разлив на гориво и масло по пътното платно.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама