Пет месеца след сватбата Софи Маринова се разведе с Гринго

989

Ромската перла Софи Маринова официално е разведена с Гринго.

В края на юни съдът в Етрополе е заседавал по делото за раздялата, внесено от Софка по член 50 от Семейния кодекс по взаимно съгласие и само с едно явяване пред магистратите, семейството е разтрогнато. Решението на съда трябва да излезе в началото на следващата седмица, разкриха източници на Lupа.bg.

След само 5 месеца брак Маринова и Гринго свалиха халките от ръцете си. Твърди се, че айтозлията Тодор Давидов системно ѝ посягал, както и че счупената ръка на талантливата изпълнителка на „Стари рани“ е негово дело. Само преди дни тя най-накрая свали черния гипс от ръката си.

В последно време Маринова се появява и снима единствено в компанията на сина си Лоренцо, което подхрани съмненията, че тя и Гринго са разделени. Оказа се, че те не просто не си говорят, а междувременно са подали и документи за развод.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама