Красавицата Яна Чинкова е най-новото попълнение на Нова тв (Видео)

208

Най-новото попълнение на „Здравей, България” по Нова тв – Яна Чинкова, бе представена в ефира на телевизията

От понеделник тя ще води сутрешните новинарски емисии, които са неразделна част от предаването, като ще се редува с Богомил Грозев. Яна е от Пловдив и е печелила конкурси за красота. Прохожда в телевизията, като представя прогнозата за времето по ТВ7 заедно с Натали Трифонова, а впоследствие чете новини в Канал 3. Омъжена е за бившия футболист на ЦСКА Александър Бранеков, от когото има дъщеря.

„Яна започва от понеделник. Аз ще чета новините една седмица и тя ще ги чете една седмица.”, заяви Богомил Грозев. „Голямо облекчение за теб.”, подхвърли Ади Радева. ”След толкова години на фронта, тя поема.”, допълни Грозев. Радева попита Чинкова дали има проблеми с ранното ставане, коя е любимата й професионална тема и без какво не може извън телевизията.

„Нямам проблеми със ставането, а политиката е сред любимите ми теми. Едно нещо, без което не мога, това е дъщеря ми. Другото, без което не мога, са спортът и книгите.”, отговори Яна Чинкова. „Добре дошла в екипа, Яна. Много ти се радваме, пожелаваме ти успех.”, каза Радева.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама