Телец: Кроят ви шапката

124

ОВЕН
Без нови начала
Недовършени дела от вчерашния ден нарушават ритъма ви на работа днес. Готови сте да ги зарежете изцяло и да се захванете с нещо ново, необмислено и голямо. Провалът е гарантиран, защото не успявате да прецените добре силите си. Оставете се на течението и действайте по вече предприетите ангажименти.

ТЕЛЕЦ
Кроят ви шапката
Възхищавате се на хора от близко или далечно обкръжение, които уж са постигнали повече от вас. Днес те са готови да ви отправят предложение за обща дейност или съдружие. Бъдете мнителни и не приемайте подобни крачки. Не знаете кой ви крои шапката и кой замисля да ви използва за собствена облага.

БЛИЗНАЦИ
Приходи
Неочаквани приходи за суми, които вече сте отписали, са основата на доброто ви настроение днес. Не се колебайте да ги използвате за бюджет за лятната си почивка, защото така или иначе са извънредни и дошли сякаш от нищото. Усмихнете се. Днес е един доста благоприятен ден за вас. Насладете му се с близките хора.

РАК
Съсредоточете се
Напът сте да се заемете с много големи проекти на работното място, на които все още не им е дошло времето. В същия момент не довършвате изцяло старите си задачи, започнати през изминалата седмица. Ще направите микс от стари и нови дела, като объркването ще е пълно. Съсредоточете се и наредете приоритетите си.

ЛЪВ
Разсеяни сте
Ясно е, че служебните ви ангажименти са много и няма как да ги свършите в срок до края на днешния ден. Не се разпилявайте прекалено. Имате нужда да се съсредоточите. Подавате ухо на различни клюки в офиса, което ви разсейва допълнително. Това е и причината да не свършите нищо съществено днес.

ДЕВА
Спестете пари
В четвъртък е важно да бъдете по-консервативни в решенията си. Намирате се в благоприятен период, ако не издавате своите планове и не споделяте много-много за намеренията си. Избягвайте големите покупки, които могат сериозно да навредят на бюджета ви. Спестете пари за лятната си почивка.

ВЕЗНИ
Споделете тревогите
В четвъртък сте нервни, избухливи и агресивни. Зад маската си сте твърде раними и приемате навътре всяка казана дума срещу вас. Освободете се от предразсъдъците си. Имате нужда малко по малко да надскочите собствената си сянка. Днешният ден ви помага да споделите таена мъка на близък човек.

СКОРПИОН

Належащи задачи
Емоционални сте, защото в момента не ви се работи, а се намирате в период на засилена служебна активност. Няма как – трябва да се заемете с належащите ангажименти без да мрънкате и недоволствате. По-добре ги свършете в сутрешните часове, за да освободите късния следобед за разходка на слънце или посещение на фитнес.

СТРЕЛЕЦ
Вярвайте в успеха
Страхувате се от предприемане на каквито и да било действия. Предчувствате трудности и беди. Не осъзнавате, че с мисълта си само ги привличате към себе си. По-разумно е, ако предусещате успеха си и вярвате в него, вместо да се концентрирате толкова драматично в провала. Опитайте и нещата ще се променят.

КОЗИРОГ

Позитивен ден
Днес е ден, през който важни контакти, запознанства или обаждания от различни хора ще повдигат и настроението, и самочувствието ви. Бъдете по-смели в мечтите си. Информация няма да ви липсва, подкрепа от хора, на които можете да вярвате – също. Като цяло денят е благоприятен и доста позитивен.

ВОДОЛЕЙ

По нов път
В четвъртък сте емоционални и конфликтни. Липсва ви енергия и не сте толкова дееспособни, колкото ви се иска. Ангажирате всички със своите собствени задачи, като молите за помощ. Време е за промяна и поставяне на ново начало. Дошло е времето да тръгнете по нов път, колкото и да изпитвате страх от нещо подобно.

РИБИ
Готвите решение
Днес се чувствате прекрасно. Вършите своята собствена работа и не давате на никой да разбере какво точно сте замислили. Имате нужда да бъдете оставени насаме със себе си. Избягвайте разговорите. В дните около днешния преживявате вътрешна трансформация. Съвсем скоро ще бъдете готови с важно житейско решение.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама