Коя е сродната душа на всяка зодия

128

Сродната душа е човек, който ви разбира, обича и подкрепя във всяко едно начинание.

Човек, който застава до вас във всеки труден момент и знае точно какво да направи, за да ви накара да се почувствате по-добре. Всеки човек обаче си представя сродната душа по различен начин заради много фактори или заради зодията. Зодията влияе на предпочитанията на един човек.

Ето каква е представата на всяка една зодия за сродна душа според iwoman:

Овен
Те са много амбициозни и имат нужда от някого, който да ги мотивира и да ги подкрепя постоянно. Също така имат нужда от човек, който винаги да им казва истината директно и искрено в очите, защото понякога трябва някой да ги свали на земята и да им покаже действителността.

Телец
Трябва им уверен човек, който да не им позволява да правят винаги това, което искат. Те са доста инатливи и трябва някой понякога да ги изважда от зоната им на комфорт. Сродната им душа е този, който умее да ги сваля на земята, когато започнат да летят в облаците.

Близнаци
Те винаги имат изключително много енергия, затова им трябва човек, който да вкара баланс във връзката – стабилен и спокоен. Също така трябва да бъде забавен и да обича приключенията, защото Близнаците мразят еднообразието. Те имат нужда от човек, който да им осигурява забавления, иначе ще им стане скучно.

Рак
Търсят човек, който да приема на сериозно чувствата им и който може да отговори на техните чувства. Също така трябва да може да ги изслушва и да дава съвети. Те се нуждаят от човек, който да има търпение и разум, за да балансира емоционалната им природа.

Лъв
Те се нуждаят от човек, който да приема и двете им страни – имиджа, който са си изградили за пред хората от една страна и чувствителната им същност от друга. Те са много лесно раними и чувствителни, и имат нужда от човек, на когото да могат да споделят страховете си.

Дева
Нуждаят се от човек, който да им гарантира сигурност и комфорт. Някой, който да ги накара да се обичат такива, каквито са, защото те са много несигурни в себе си. Ето защо имат нужда от човек, който да ги обича истински точно такива, каквито са.

Везни
Те търсят човек, с когото да могат да разговарят на сериозни теми и в същото време да е човек, с когото да могат да се забавляват. Сродната душа за тях е човек, който да им дава свобода, защото понякога имат нужда да останат сами.

Скорпион
Те са доста предпазливи, затова им трябва човек, който да не ги пришпорва и да не ги притеснява. Те търсят достоен човек, на когото да имат пълно доверие и пред когото да могат да се отпуснат.

Стрелец
Те търсят човек, който да им даде достатъчно свобода, защото за тях тя е едно от най-важните неща. Половинката им трябва да е човек, който също толкова много държи на свободата си. В противен случай, Стрелецът ще се почувства притиснат и ще избяга.

Козирог
Те обикновено изглеждат доста студени и не показват чувствата си. Точно заради това им е нужен човек, който да успее да види колко любов се крие в сърцата им и колко лесно раними са всъщност.

Водолей
Те са малко странни понякога и точно заради това трябва да намерят някой, който да ги приема с всичките им странности. Човек с много добро сърце и чиста душа, с когото не само да се забавляват, но и да разговарят на по-сериозни теми.

Риби
Те търсят оптимист, човек с много голямо сърце. За тях сродната душа е някой, който не се опитва да ги свали на земята, а лети заедно с тях. Човек, който е с тях не само в хубавите моменти, но и в трудните.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама