Джуди Халваджиян погреба „Господари на ефира“, кани се да смени Слави

158

Продуцентът е категоричен, че шоуто няма как да се завърне в Нова телевизия.

Има голяма вероятност проект на Халваджиян да смени Слави Трифонов в ефира на бТВ. Продуцентът на „Господари на ефира” Джуди Халваджиян, намекна, че има вариант, той и екипът му да направят ново предаване при първия конкурент на Нова телевизия. На този етап има информация, че се водят разговори с бТВ, но за изцяло ново шоу.

Най-вероятно форматът ще замени слизащото от ефир „Шоу на Слави”. „Има възможност, но на този етап не мога да кажа нищо конкретно. Само знам, че в последните години бТВ има нужда от нещо ново и свежо в този слот”, допълва още братът на Маги Халваджиян, цитиран от „България днес”.

Той е категоричен, че „Господарите” няма да се върнат в никоя телевизия. Както е известно, Рачков и Зуека вече ще се изявяват в интернет. Новото име на предаването е „Господари на уеба” и ще бъде излъчвано единствено онлайн. „Няма шанс да се върнем в Нова”, категоричен е Джуди.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама