Лейди Гага и Брадли Купър ще си партнират в нов филм?

blank
Снимка: Фейсбук

Според непотвърден слух Лейди Гага и Брадли Купър ще си партнират отново. Твърди се. че двойката ще участва в новия филм от поредицата „Пазителите на Галактиката“, чиито снимки започват тази седмица.
Анонимен източник твърди, че Гага ще озвучава видра, към която енотът Рокет, озвучен от Брадли Купър, ще има любовен интерес в третия филм от поредицата на „Марвел“, който ще излезе по кината през 2021 година, съобщава „Дейли мейл“, цитиран от „24 часа“.
Феновете настояват за нова лента с двойката Купър-Гага, откакто двамата завладяха сърцата на всички с химията помежду си в „Роди се звезда“.
Слухът за новата лента, в която двойката отново ще бъде заедно, тръгнал преди седмица, когато в туитър се появила информация, че Лейди Гага е избрана за ролята на видрата Лейди Лийла. сродната душа на Рокет.
Слухът, че Купър и Гага отново ще си партнират. идва само месец след раздялата на актьора с приятелката му Ирина Шейк. Според спекулации причина за приключване на отношенията помежду им е близостта между Купър и Гага, която се зароди с филма „Роди се звезда“.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама