Перуки от синтетичен косъм – идеалният заместител на естествената коса

1427

Перуките несъмнено са неизменна част от днешната модна индустрия. Дълго време те са ключа към бързата и лесна промяна на прическата без нанасяне на щети по естествената коса.

Освен елиминирането на проблеми като косопад и изтъняване, дамските перуки и аксесоари за коса на Ree.bg дават възможност за комбиниране на различни стилове прически с набора от дрехи, които се предлагат в сайта.


Като за начало, добре е да сме наясно, че когато става въпрос за дамски перуки, цените могат да бъдат много високи. Обикновено, тези от естествена коса са по-скъпи, а цените варират от няколкостотин до над 1000 лв. За щастие, перуките от синтетичен косъм са на доста по-разумни цени, които ги прави изключително достъпни.
Противно на очакванията, перуките от синтетичен косъм са доста подходящи и удобни за ежедневна употреба. Дамската дълга елегантна перука от синтетичен косъм е идеален избор за жените, които имат къса или друг цвят коса и търсят класическия кестеняв оттенък. Перуката е с дължина 56 см и със сигурност ще върши добра и най-вече незабелязана работа.


Поставянето на екстеншъни невинаги е приятно и удовлетворяващо занимание. Затова пък има и перуки, които ще елиминират нуждата от поставянето на допълнителни удължители за коса. Дамската дълга права перука от синтетичен косъм, например, е достатъчно дълга за да се „изрусите“ без да се боядисвате или да си слагате екстеншъни. За по-голямо удобство, перуката е в комплект с шапка за перука. С дължина от 76 см, тази перука е изключително стилна и съблазнителна и в комбинация с парти рокля несъмнено я прави една от най-секси дамски перуки и аксесоари за коса в сайта на Ree.bg.


За любителите на косплей и романтичните вечери, дамската перука с дълга синтетична къдрава коса е способна да превърне всяка жена в аристократична дама. Това излъчване се създава до голяма степен от това, че косата е разделена на път, а къдриците са меки и фини. Перуката се предлага в 3 различни цвята, което дава възможност за комбинация с различни цветове тоалети и аксесоари.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама