Стана ясно кой е загиналият полицай в Перник (СНИМКИ)

148

Загиналият моторист, който вчера катастрофира в пернишкия квартал Мошино е Илиан Страхилов, пише БЛИЦ, позовавайки се на свои източници.

Припомняме, че страшна катастрофа с моторист помрачи снощи пернишкия квартал „Мошино“. Катастрофата е станала след 21 часа.

Снимка: Facebook

С него вероятно е пътувала и приятелката му Ани, която е пострадала тежко. Тя е настанена в болница.

Местни медии съобщиха, че полицаят е управлявал мотора с висока скорост, когато по неизвестни причини загубва управление. Моторът се удря в шофьорската врата на лек автомобил „БМВ“. Мъжът умира на място.

Снимка: Facebook

От полицията в Перник все още не са разпространили официална информация за тежкия инцидент, който е втори със служител на реда през последните дни. Във вторник началникът на „Охранителна полиция“ в столичното Четвърто РПУ бе блъснат от лек автомобил, докато е управлявал личния си мотор по бул. „Тодор Александров“. Пламен Петков бе настанен в болница с фрактура на петата.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама