Мъж бутна бременната си жена от скала заради 3 милиона долара

356

Китаец е арестуван за опит за убийство на бременната си съпруга, блъскайки я от скала по време на пътуването им в Тайланд.

32-годишната Уанг Нан, която е бременна в третия месец, оцелява от 34-метрово падане в Pha Taem National Park в провинция Убон Рачатани на 9 юни. Тя има фрактури на краката, ръцете и врата си. Нероденото ѝ дете обаче е невредимо.

Уанг първоначално казва на полицаите, че е паднала от скалата. Местните власти обаче подозират, че това не е истина, според The Nation.

След разследване жената най-накрая представя нова версия и обвинява съпруга си – 33-годишния Ю Шиаодун, че я е блъснал, надявайки се да наследи нейното богатство от над 3 млн. долара, с които да изплати дълговете си.

Тайландските полицаи подозират съпруга, след като го откриват да стои на разстояние от мястото, на което спасителите оказват помощ на жена му след падането.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

#phataem#khongchiam#ubonratchathani

Публикация, споделена от BugPalm (@see.scape_photographer) на

Преводачът в болницата пък чува как Уанг го пита: „Защо ми причини това?“ По-късно жената казва на властите, че не е могла да разкаже историята си по-рано, защото съпругът й не я оставял сама.

Той заплашва, че ще я убие, ако каже на полицията какво се е случило, съобщава Daily Mail, цитиран от profit.bg.

Уанг е намерена от турист след падането от скалата, от което тя и нероденото й дете оцеляват по чудо, благодарение на клоните на дърветата.

Полицията арестува Ю. когато той посещава съпругата си в болницата в понеделник.
Двойката, от провинция Дзянсу в източната част на Китай, е в Тайланд по работа, но решава да посети парка, известен със скалните си образувания.

Всички активи на семейството принадлежат на Уанг, а съпругът й идва от бедна фамилия. Той натрупва огромни дългове и я моли да му помогне, но тя се съгласява да плати само половината.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама