Екшън в София: Мъж влачи с колата си жена (ВИДЕО)

547

Възмутен очевидец на унизителен инцидент споделя случилото се вчера. След сблъсък между два автомобила единият участник пред очите на много столичани в „Студентски град“ започва да влачи млада жена с автомобила си.

„Този хубавец с бялата тениска на снимката днес пред Лидл в Студентски град удари колата на жена, с която си изкарва прехраната! Жената слезе да попита дали ще вика полиция и той и каза, че имал автоморга и могъл да и даде части, при което подал газ на колата и жената се хвана за вратата, за да не тръгне. Нооо хубавеца реши да тръгне с нея и дори не се замисли, че може да падне от вратата, да я сгази и т.н!“, пише възмутено в пост във фейсбук групата „Забелязано в София“ Божидар Иванов.

Публикувахте от Божидар Иванов в Вторник, 11 юни 2019 г.

По едно време мъжът се е съгласил да извикат полиция, жената звъннала. След по-малко от 10 минути обаче той избягал, а на жената останала обидена, нараненна и унижена.
Обяснете ми как може такава простотия и нормално ли е това?“, пита Божидар Иванов.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама