Дева: Променете се

159

ОВЕН
Извънредни разходи
Ще ви изненадат извънредни разходи от чисто битов характер. При някои се разваля уред вкъщи, без който не можете. При други компютърът в офиса има нужда от ремонтиране. Ще се наложи да извадите от спестяванията си, за да запълните празнината в бюджета.

ТЕЛЕЦ
Заядливи сте
В четвъртък продължавате тенденцията на подем, която вече се утвърди при вас в последно време. Днес обаче сте особено заядливи и хапливи, стане ли дума за финанси и разходи. Не давате да ви се правят забележки, а вие засипвате всички около вас със свои забележки, мрънкане и обвинения.

БЛИЗНАЦИ
Все другите са виновни
Активни сте, но и доста напрегнати. Сами се поставяте в ситуации, в които допускате грешки и не търсите причината за тях в себе си, а в другите хора. Философията, че все някой друг ви е виновен хвърля прах в очите ви и не ви позволява да мислите трезво. Е, ще го разберете, но утре – когато е вече прекалено късно.

РАК
Не рискувайте
Липсата на амбиция в четвъртък не може да се свърже с никакви аспекти от деня. По учебник днес трябва да сте активни, борбени и хвърлящи се в риска. На практика обаче, ситуацията е съвсем друга. Предпазливи сте и ви е страх да предприемете каквото и да е било. По-добре не рискувайте, щом нямате тази нагласа.

ЛЪВ
Вършете приятни неща
Активни и изпълнени с положителни мисли, днес сте в състояние да свършите много работа за кратко време. Характеристиката обаче се отнася по-скоро до онази работа, която вършите с удоволствие. Затова можете да се отдадете на задачите, свързани с хобито ви или онези, които ще ви направят истински щастливи и доволни.

ДЕВА
Променете се
Ядосвате се за неща, които не сте в състояние да промените. За хора, на които не можете да влияете. А и няма нужда да променяте никого, време е да промените себе си. Днес, ако желаете да бъдете възприети, е нужно да смените своите нагласи спрямо тези на хората около вас. Трудно е, но направите ли го – гарантирате си спокойствие.
Днес можете да си спечелите доста добри бъдещи регулярни приходи, ако промените начина си на мислене и погледнете по-напред в бъдещето. Захвърлете закостенелите си схващания на боклука. Приемете новите тенденции, развиващи се около вас. Не харчете много пари, а спестете за бъдещи инвестиции.

ВЕЗНИ

Спечелете пари
Днес можете да си спечелите доста добри бъдещи регулярни приходи, ако промените начина си на мислене и погледнете по-напред в бъдещето. Захвърлете закостенелите си схващания на боклука. Приемете новите тенденции, развиващи се около вас. Не харчете много пари, а спестете за бъдещи инвестиции.

СКОРПИОН

Промени и новости
Този ден ви предоставя нови шансове и нови перспективи. Приемете промените, които се случват около вас, като благоприятни и наложителни. Приспособете се към всичко ново, с което се сблъсквате. Като цяло, денят е хубав, ведър и ви нови положителни емоции. Избягвайте да давате финансови обещания, за да не останете без пари.

СТРЕЛЕЦ
Дават ви лоши съвети
След като вчера успяхте да сложите отново розовите си очила, днес ще трябва да се въоръжите с още един чифт, за да устоите на нападките и лошото настроение на колегите и хората, с които ви се налага да общувате. Имате чувството, че никой не ви разбира. Никой не приема идеите ви, дори ви дават съвети да се откажете от намеренията си. Не ги слушайте.

КОЗИРОГ

Вие можете!
Продължава тенденцията на забързаност и при вас. Ежедневието ви се развива с шеметно темпо. Въпреки романтичното и оптимистично настроение, все ще се намери някой, който да ви мрънка на главата и да ви внушава, че не можете и няма да се справите. Освободете се от подобни индивиди. Посоката е напред и вие можете да извървите пътя.

ВОДОЛЕЙ
Благоприятен период
В четвъртък сте здраво стъпили на земята. Имате определени мечти и блянове, но добре знаете, какво да направите, за да ги сбъднете в реалност. Решени сте да действате, да използвате набраната инерция. Моментът е прекрасен за всякакви нови начинания, които са свързани с разумни инвестиции.

РИБИ
Работа
В четвъртък сте прекалено чувствителни и често се засягате от най-малкото, което са ви казали близките, колегите или приятелите. Не изживявайте деня затворени в себе си. Ще получите подкрепа за плановете си. Мислете за своето бъдеще. Ако приемете и чуждото мнение, ще ви е по-лесно днес.

Източник: Станислав Каменов, borba.bg

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама