Бойко Борисов чукна 60, започнаха да валят подаръци (СНИМКИ)

206

Бойко Борисов днес чества своя 60-годишен юбилей. За личния си празник премиерът не издава дали е планирал специално пищно тържество, или отново ще разреже тортата заедно със семейството си и двамата си внуци – Бойко-младши и по-малкото му братче Иван, в домашна обстановка във фамилната къща в Банкя.


Последните си няколко рождени дни министър-председателят изкара в работна обстановка. Въпреки това обаче политици и от България, и от цяла Европа винаги му честитят празника, а за юбилея се очакват специални обръщения, пише pik.bg.
Традиционно всяка година премиерът си пожелава едно и също – здраве и успехи в работата.


През последния месец Бойко Борисов намери време между ангажиментите си в чужбина да обиколи страната и навсякъде бе посрещнат с огромна радост и благодарност за построеното по време на управлението му. Самият той призна, че срещите с народа го зареждат с оптимизъм и по време на доста от тях каза, че макар да става на 60, не планира скорошно пенсиониране от политиката.
Хората също очакват Борисов с нетърпение във всеки град и пращат писма и покани да ги посети. Навсякъде той е посрещан с питка, цветя и музика, както и нескрита радост от малки и големи.

Снимка: boykoborissov.bg

Вчера пък премиерът получи първия си подарък за днешния рожден ден – плакет от военните в Ново село, където стана свидетел на част от тактическите обучения на военнослужещите от състава на многонационален батальон в рамките на националното учение с международно участие „Ответен удар – 2019 г.
Днес от сутринта валят честитки към Борисов, като по традиция го поздравяват и световните лидери.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама