Мотовлогър загина докато шофира с крака

157

Трагедията се е случила вечерта на 10 юни в Подмосковието в Русия, съобщават световните издания. Мотоблогърът Артьом Болдирев, известен под псевдонима Болт, решил да тества съдбата си и да опита нов начин на шофиране – с краката си.

Мотористът записал ексцентричната си постъпка на видео, което изпратил на свой приятел.

На кадрите се вижда как 33-годишният мъж управлява мотоциклета с краката си, а скоростта е над 100 км / ч.

Няколко часа след като видеото било записано, Артьом лежал мъртъв на шосето. Мотористът загинал на място, след като на висока скорост се врязал в камион на 68-ия километър от пътя М4.

Съдейки по кадрите, в този момент Болдирев е карал мотоциклета си в дясната лента и управлявал с крака, снимайки това което се случва на камерата.

В някакъв момент нещо се объркало и мотоциклетистът се блъснал в тежката машина. Според очевидци, от силния удар, той е паднал от мотоциклета на пътя и е починал на място. Те също така отбелязват, че мъжът е бил без защитна екипировка и се движел с висока скорост.От мотоциклета останала само купчина метал.

Източник: Ауто. Блиц

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама