Водолей: Кажете „да“

67

ОВЕН
Хубав ден
Въпреки напрежението, характерно за днешния ден, той ще бъде щастлив и изпълнен с приятни изненади за вас. Влюбени сте, романтични и не обръщате внимание на дребните недостатъци, които имате другите хора. Ако не развалите взаимоотношенията си сутринта, целият ден ще ви върви благоприятно.
ТЕЛЕЦ
Подем
В сряда се обяснявате повече, отколкото е нужно. Оправдавате се за действията си, чувствате се зависими от другите. Всичко това ви потиска и спира да вършите дори най-традиционните си за това време дела. Освободете се от всички зависимости и давайте смело напред. Днешният ден ви носи подем.
БЛИЗНАЦИ
Не се старайте да угаждате
Активни сте в сряда, но дали ще успеете в деня, зависи от това колко бързо и енергично си вършите работата. Дори и да сте си планирали до последната минутка работния график, все ще изниква нещо изневиделица. Не влизайте в конфликти с колегите. Не им обръщайте внимание на претенциите. Не можете да им угодите.
РАК
Спокойствие
В сряда пред вас се разстилат доста възможности, от които е добре да се възползвате. Това не е сред най-активните ви дни и точно това спокойствие ви позволява да сте по-прецизни в действията си. Обърнете по-голямо внимание на семейството си и на нуждите му. Вечерта поговорете с близките си.
ЛЪВ
Неоправдани надежди
Изживявате емоционален и деликатен момент. Около вас валят обещания, които не се спазват. Имате молби към хората наоколо, но те не ги удовлетворяват. Сякаш никой не си дава сметка, че вие имате надежди, които н се сбъдват точно заради човешкия фактор. Защото вие възлагате надежди, а те остават неоправдани…
ДЕВА
Внимавайте с инвестициите
В този напрегнат за всички останали ден вие се чувствате уверени и като на мястото си. Очаквайте резултати и реализация от предишни свои начинания. Бъдете по-внимателни в инвестициите и не се отпускайте прекалено много, ако ви излезе нещо „изгодно“, в което да вложите парите си. Бъдете повече време със семейството си.
ВЕЗНИ
Заложете на хармонията
Няма как да не сте доволни от този ден, защото той ви носи радост, късмет и много лично щастие измежду шиповете от напрежение и искрите, които прехвърчат наоколо. Вие запазете самообладание. Вашата цел днес е да запазите добрите си взаимоотношения и да осуетите всички опити да ви въвлекат в скандал.

СКОРПИОН

Запазете спокойствие
Сряда ви носи възможност да хармонизирате взаимоотношенията си, колкото и трудно да ви се вижда това на пръв поглед. Сутрешните часове са най-тегави и изпъстрени с напрегнати ситуации. Дори и да си направите предварителни планове, няма как да ги спазите. Все нещо ще излезе изневиделица. Следобедът е по-спокоен.

СТРЕЛЕЦ
Сложете розовите си очила
Противно на вашето ежедневно състояние, днес сте настроени песимистично и търсите сивото дори там, където то липсва. Чувствате вътрешни страхове, неуверени сте и ще пропуснете възможности, за които след време можете да съжалявате. Още сутринта сложете розовите си очила и изживейте деня си с тях.

КОЗИРОГ
Хаосът е във ваша полза
Ангажиран е днешният ден. Още в сутрешните часове ще трябва да разместите графика си и предварителните планове, включвайки една изключително спешна задача, която трябва да се свърши до обяд. Не се ядосвайте. Точно тя ще ви помогне да се издигнете в очите на своите партньори. Хаосът в днешния ден работи във ваша полза.

ВОДОЛЕЙ

Кажете „да“
Сряда е силен и мотивиращ ден за вас. Носи ви надежда, че нещата ще се наредят рано или късно. Налага се да направите бързи планове за бъдещето, да реорганизирате своето традиционно ежедневие. Едно ново предложение, свързано с пътуване в чужбина е причината да се чувствате разколебани. Кажете „да“.
РИБИ
Работа
В сряда сте затрупани от сметки и планове за своето финансово бъдеще. Направете месечния бюджет, както и предвидете бюджета за бъдещата си лятна почивка. Не отказвайте на предложение за допълнителна работа, която ще ви помогне да подобрите доходите си през лятото.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама