Оттеглиха обвинението в изнасилване срещу Роналдо

60

Американката Катрин Майорга е оттеглила обвинението в изнасилване срещу звездата на „Ювентус“ Кристиано Роналдо, съобщи днес американското издание „Блумбърг“.

В съда в Невада миналия месец е постъпила бележка за доброволно отказване от делото от страна на Майорга, като не се уточнява дали тя е стигнала до извънсъдебно споразумение с португалския футболист.

Майорга подаде жалба в полицията миналия септември, в която твърдеше, че през лятото на 2009-та година Роналдо я е изнасили в хотелска стая в Лас Вегас, а след това неговите адвокати са я принудили да подпише споразумение за конфиденциалност срещу заплащане. Американката заяви, че ще заведе граждански иск срещу петкратния носител на Златната топка, а полицията в Невада възобнови разследването по случая. Роналдо от своя страна категорично отрече обвиненията.

Роналдо обаче няма да има проблеми със съда в САЩ, след като Майорга е оттеглила обвиненията си, като все още не е ясно дали се е стигнало до ново извънсъдебно споразумение или адвокатите ѝ са я посъветвали, че няма шанс от позитивен изход от евентуално дело.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама