Прикован на легло баща на две деца се нуждае от помощ, за да проходи

112

34-годишният Стоян Емилов Стоянов от село Мусачево е прикован на легло със 100% парализа. За да има шанс да проходи, той се нуждае от рехабилитация, която струва 42 000€.

Призив за помощ отправи неговата сестра – Силвия.

Ето какво пише тя до медията ни:

Брат ми Стоян Емилов Стоянов преживя тежък исхемичен Инсулт. Поради лекарска грешка той получи усложнения на централния мозък , при което го приковава на легло със 100% парализа.

На 26.10.2013г. Му направиха операция за премахване на Хематом. След приключената операция той изпада в медикаментозна кома в рамките на 1 месец. На 30.01.2014г. му правят втора операция за премахване на черепа и поставянето на титанова мрежа. След протеклите се операции се наложи да му сложат трахеостома и траехална канюла, през която се храни. След 1 година той почна да се храни самостоятелно. Той живее в с. Мусачево със своята майка Габриела Ганева и неговата баба Иванка. Той има две дечица. Едното се казва Габриела, която е на 12 години, а другото се казва Красимир, който е на 7 години. Но те не живеят при него поради други причини. От 2015 г. До сега той остава на легло , идва 3 пъти в седмицата рехабилитатор да го раздвижва но…без ефект. Затова се обръщам към вас, мили хора. Който има интерес нещо да помогне с каквото може.

Стоян ще се нуждае от постоянна рехабилитация. Въпреки голямото значение на тези процедури, ние успяваме да му осигурим само 10 дни в месеца, които са много малко за неговото състояние.

Истината е, че ако искаме Стоян да проходи, той трябва да ходи… Трябва да посещава рехабилитациите редовно и да се движи.

Локомат-робот, този уред помага на хора с тежки двигателни проблеми да проходят отново. Роботът изпраща сигнали до мозъка, чрез постоянно повтарящи се упражнения, така че да го накара да преработи тези сигнали правилно и да ги превърне в движения.

С помощта на локомата, Стоян ще подобри много походката си. Мечтите му да проходи са съвсем реални и единственото, което може да се окаже пречка е липсата на средства.

Заедно можем да съберем нужните средства, за да може Стоян да ходи.

Благодаря на всеки, който ще се отзове и ще помогне на Стоян и неговото възстановяване.

Дарителската банкова сметка на Стоян Емилов Стоянов.
BG75UBBS80021031686640

Информация за Стоян и за събрана до този момент сума можете да откриете ТУК.

Телефон за връзка със Силвия Йорданова: 0876972552

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама