Полуголата фенка от финала на Шампионска лига получи предложение за брак (СНИМКА/ВИДЕО)

296

Полуголата фенка, която прекъсна финала на Шампионската лига, получи предложение за брак от нейния приятел.

Той написа пост в профила си в Twitter, който гласи: „Нямам търпение да се оженя за теб“.

Припомняме, че американският модел Кинси Волански се сдоби със световна слава само за една нощ, след като излезе почти без дрехи на терена през първата половина на мача между „Ливърпул” и „Тотнъм“ на финала на Шампионска лига в Мадрид.

Малко по-късно стана ясно, че излязла на стадиона, за да направи безплатна реклама на сайта на приятеля си – влогърът Виталий Здоровецкий, отбелязва Gong.bg. Но тя донесе дивиденти и на самата нея.

За по-малко от 24 часа блондинката стана интернет сензация с над 2,5 млн. последователи в Instagram. А профилът й бе блокиран малко по-късно. Чрез пост в Twitter тя обяснява, че той е хакнат. А чувството от случилото се описа с думите: „Най-откачените 24 часа в живота ми”.

Гаджето на Кинси Волански също има подобно преживяване. През През 2014 г. той нахлува на терена и прекъсва финала на Мондиал 2014, поради което има доживотна забрана за посещаване на спортни събития.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама